Kolme tekee trendin: hehtaarihihat

Chloé A/W14, Stella McCartney A/W14, Céline A/W14

Kun olin lapsi, kehotti äitini käärimään liian pitkät hihat aina siististi sopivan mittaisiksi. Ensi syksynä ei kuitenkaan kannata kuunnella äidin neuvoja, sillä Pariisin muotiviikot ovat osoittaneet pitkien hihojen olevan kohta SE juttu.

Toivottakaamme siis tervetulleiksi hehtaarihihat!

Pitkiä hihoja on nähty jo useamman muotitalon syysmallistoissa. Hihoja voi huoletta roikottaa niin takeissa, puseroissa, mekossa kuin neuleissakin. Rennonletkeä trendi sopii erityisesti kylmiin pakkaskeleihin, joten ensi talvena kannattaa ottaa tästä villityksestä kaikki irti.

Ei siis muuta, kuin hihat roikkumaan!

-------

Trendspotting: Long Sleeves

When I was a kid my mom often told me to roll up my sleeves if they hung too long. Next winter I'm not gonna take my mom's advice though!

As it happens, there has been some serious long sleeve action going on the Paris runways this season.

No matter if it's a jacket, shirt or a dress, the longer the sleeves the better.

Kuvat/Pics: Style.com

 

Kommentit

Tumpelo (Ei varmistettu)

Neulepaitojen hihat on mulle aina liian pitkiä ja usein vain sormenpäät vilkkuu. Se on ongelma lähinnä vaaleiden paitojen hihojen muuttuessa päivässä epämääräisen harmaiksi...
Kiva trendi ja näyttää mukavalta! ;) Mutta en voi olla tässä ihmettelemättä, miksi xs- ja s- kokoisissa paidoissa on usein käsittämättömän pitkät hihat?!? Sama kummastus tulee mieleen, kun kiskoo kaupassa jalkaan 25-tuumaisia farkkuja, joissa on puolimetriä liian pitkät puntit... Ja mulla on siis pituuteeni nähden (162 cm) ihan normaalin mittaiset raajat... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.