Kylie Minoguen lavatyyli tallentuu kirjoihin ja kansiin

Tyylitietotoimisto

Laulajana sekä muotimuusana tunnettu Kylie Minogue on räväyttänyt pitkän uransa aikana niin musiikillaan kuin paljastavilla ja näyttävillä asuvalinnoillaankin. Kuka voisikaan unohtaa Kylien valkoista haalariasua videossa Can’t Get You Out of My Head tai pienen pieniä kultaisia mikrosortseja videolla Spinning Around?

Nyt laulajatar raottaa salaisuuden verhoa lavatyylinsä edestä ja kertoo uudessa Kylie/Fashion -kirjassaan miten edellä mainitut tyylit syntyivät. Kylien 25-vuotista uraa juhlistavassa kirjassa paneudutaankin erityisesti tähden esiintymisasujen taustoihin ja historiaan.

Kirja pitää sisällään ennen näkemätöntä kuvamateriaalia sekä mielenkiintoisia tyylitarinoita 1980-luvulta aina tähän päivään saakka. Kirjan sivuilla lookeja kommetoivat laulajattaren itsensä lisäksi myös Kylien pitkäaikainen yhteistyökumppani William Baker sekä muotisuunnittelijasuuruudet John Gallianosta Jean Paul Gaultieriin. Oman panoksensa kirjaan on antanut myös suunnittelijakaksikko Domenico Dolce ja Stefano Gabbana. “On aina kunnia päästä luomaan jotain erikoislaatuista pikku prinsessallemme”, he toteavat.

19. marraskuuta julkaistava kirja tarjoaa taatusti mielenkiintoista sisältöä kaikille Kylie-faneille, mutta myös muille muodin ystäville.

Lähde ja kuva: Vogue UK

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.