Lilyn ja Trendin kynsihaaste - Mattaa ja galaksimanikyyrejä

Tyylitietotoimisto

Siinä se on, arpinen ja marraskuun kuivattama käteni kaikessa komeudessaan!

Tällä viikolla Lilyssä ja Trendin Instagramissa on käynnissä kynsiaiheinen kilpailu. Vanhana himolakkaajana oli minunkin tietysti pakko ottaa kilpailuun osaa. Kukapa kynsilakkahamsteri ei innostuisi luksusta henkivästä palkintoporkkanasta?!

Lopputuloksena tähtisumua...

Alkuperäinen aikomukseni oli tyytyä tämän hetkiseen manikyyrisuosikkiini, eli mustaan mattaisella päällyslakalla, mutta sadepäivä päätti toisin. Kurjan marraskuisen sään saartamana päätin jatkaa mattamustia kynsiäni vielä kullanhohtoisella glitterlakalla. Loputuloksena syntyi jonkin asteinen galaksimanikyyri yritelmä.

Olin kahden vaiheilla kehtaanko näitä kuvia blogiin asti edes laittaa, sillä edellisestä spa-manikyyristä on jo muutama kuukausi aikaa. Koska kuvat ovat jo Instagramissa kaiken some-kansan pällisteltävänä, ajattelin, että menköön nyt sitten täälläkin.

Joten siinä ne ovat! Ensi kerralla kiinnitän huomiota myös lakkaustarkkuuteen ja rasvaan kenties käteni ennen kuvien ottoa!

Lue lisää kilpailusta ja upeasta palkinnosta Lilyn toimituksen jutusta!

Uteliaille tiedoksi: Musta ja mattalakka ovat H&M:n (yllättivät muuten positiivisesti hintalaatusuhteellaan) ja kultainen glitterlakka on MACin.

------

Nail Art, Sort Of

Lily and Trendi Magazine are having a manicure competition. And I decided to take part.

In retrospect, a little spa manicure might not have been a bad idea...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.