Maanantain uutiskatsaus: London edition

Maanantain muotiuutiset tuntuvat olevan tällä kerralla hyvin Lontoo painotteisia TAI sitten Tyylitietotoimisto katselee maailmaa jo puna-sini-valkoisten lasien läpi loppuviikosta koittavan Lontoon matkansa takia. Tässä kuitenkin katsaus päivän mielenkiintoisimpiin otsikoihin.

Tom Ford Lontooseen

Tom Ford avaa ensi vuonna uuden flagship liikkensä Lontooseen. Sloane Streetille aukeava liike tulee kattamaan kaikki Tom Ford mallistot. Liike on suunnittelijan ensimmäinen saarivaltiossa, sillä aikaisemmin Tom Ford mallistoja on ollut saatavilla ainoastaan Lontoon suurista luksustavarataloista.

 

Karl Lagerfeld valtaa Selfridges' tavaratalon

Lontoossa pian alkavat olympialaiset ovat saaneet liikkeelle suunnittelijan kuin suunnittelijan. Nyt kirjavaan joukkoon liittyy myös Karl Lagerfeld, joka avaa Lontoon tunnetuimpaan tavarataloon pop-up liikkeensä sekä pysyvän osastonsa. Selfridges' tavaratalosta voi siis pian ostaa suunnittelijan Karl mallistoa sekä Karl Lagerfeld Paris Man miesten mallistoa. Näiden lisäksi suunnittelija on suunnitellut olympialais-teemaisen Team Karl erikoismalliston, joka pitää sisällään asusteita ja vaatteita. Suunnittelijan itsensä voi myös bongata tavaratalosta, kun hän osallistuu osastonsa avaijaistilaisuuteen 24. heinäkuuta. 

 

Unohtakaa Alexa, tässä tulee Bryn

Jos Mulberryn Alexa on tähän asti ollut it-laukkujen kärkikastia, niin mikäli laukun innoittajaan Alexa Chungiin on uskominen, saa se pian väistyä uuden Mulberry tulokkaan tieltä. Mulberry on nimittäin lanseerannut uuden Bryn nimeä kantavan laukkunsa, joka on löytänyt jo tiensä tyyli-ikoni Chungin käsivarsille. Laukku on saanut inspiraationsa Mulberryn Brynmore miesten satchel-laukusta. Brynin nimikko-ominaisuutena on kolme postman -lukkoa ja se on saatavilla neljässä värissä ja kahdessa eri koossa. Liikkeisiin ja merkin omaan nettikauppaan laukku saapuu 16. heinäkuuta.

 

Lähteet ja kuvat: Elle UK, Vogue UK & Elle UK.

 

Kommentoi