Missoni suunnittelemassa uutta edullisempaa mallistoa?

Tyylitietotoimisto

Fashionista uutisoi Missonin suunnittelevan uutta edullisemman hintaluokan sivumallistoa. Idea juontaa juurensa Lindexin ja amerikkalaisen Targetin kanssa toteutetuista yhteistyömallistoista, jotka suureen suosionsa myötä ovat avanneet muotitalolle aivan uudenlaiset markkinat.

Missonin johdossa istuva Margherita Missoni kuvailee suunnitteilla olevaa sivumallistoa talon päämallistoa yksinkertaisemmaksi ja helpommin lähestyttäväksi. Missonin kuuluisaa siksak-kuviota tullaan varmasti näkemään tässäkin kokoelmassa, mutta se ei tule määrittelemään sivumalliston yleisilmettä. Margherita Missoni kertoo tulevan malliston hakevan esimerkkiä Issey Miyaken Pleats Please -mallistosta, joka tarjoaa vaatekaapin perusvaatteita yllättävillä mausteilla.

Tuleva mallisto kuulostaa lupaavalta, mutta aiheuttaa samalla ihmetystä. Missonilla kun on jo olemassa yksi edullisemman hintaluokan sivumallisto M Missoni. Korvaako uusi mallisto M Missonin, vai asettuuko se hinnoiltaan sen alle? Kolmannen malliston lanseeraus saattaa myös aiheuttaa pientä inflaatiota talon päämallistolle.

Tyylitietotoimisto jää mielenkiinnolla odottelemaan lisätietoja!

Lähde: Fashionista

Kuva: Fashion Gone Rogue

PS. Toimituksen palstalla pohdittiin tänään miesten pukutrendejä!

 

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Jee! Italialaiset taitaa kyllä recession-chicin like no other...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.