News updates

Tyylitietotoimisto

Päivitelläänpä hieman aiemmin uutisoituja juttuja.

Just In... - Story continues

Taannoin Tyylitietotoimisto kertoi Alexander Wangia vastaan nostettusta kanteesta, jossa suunnittelijaa syytettiin epäinhimillisten työolosuhteiden sallimisesta. Kanteen takana oli Alexander Wangin entinen työntekijä ja sen taakse oli asettunut muitakin muotitalon palkkalistoilla olevia/olleita henkilöitä. Alexander Wang on nyt kommentoinut väitteitä ja ehdottomasti kieltänyt niiden todenperäisyyden. Wangin mukaan kanteen nostanut työtekijä olisi irtisanottu epäasiallisen käytöksen vuoksi ja siitä suivaantuneena nostanut valheellisen kanteen. Oikeusjuttu Wangilla on edessään joka tapauksessa, oli asian laita mikä tahansa.

H&M goes Luxurious? - It does indeed!

Tällä viikolla saatiin vihiä H&M:n aikeista lanseerata uusi luksustuotemerkki. Nyt asia on saanut vahvistuksen myös H&M:n taholta, kun vaatejätti ilmoittivat uuden korkeatasoisen tuotemerkin näkevän päivänvalonsa ensi vuonna. Tarkempaa informaatiota nimestä ja muista yksityiskohdista joudumme tosin vielä odottelemaan.

Tyylikästä tositeeveetä - Kera Andre Leon Talleyn

Tänään Twitterissä liikkui huhu, jonka mukaan Voguen entinen editor-at-large Andre Leon Talley olisi saamassa oman tositelevisio-ohjelmansa. Mikäli tämä huhu osoittautuu oikeaksi, on luvassa varmasti erittäin viihdyttävää ja tyylikästä televisioviihdettä. Tyylitietotoimisto jää jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.