Proenza Schouler asiaa!

Tyylitietotoimisto

Proenza Schoulerin kevään 2013 mallisto ei pettänyt merkin uskollisia ystäviä. Kokoelma oli taattua Proenzaa alusta loppuun saakka. Lavalla nähtii käärmeen nahkaa, pitsiä, ovelaa printtien sekoitelmaa sekä hauskoja 'tilkkutöitä'. Pirteät punaiset sekä raikkaat veden värit pitivät kokoelman ilmeen keväisenä. Nähty kokoelma oli taatusti yksi New Yorkin muotiviikon kohokohdista.

Proenzan poikia on pitänyt kiireisenä myös uuden liiketilan avajaiset. Muutama viikko sitten avattu liike on merkin ensimmäinen.

Style.com tarjoaa kurkistuksen Proenza Schoulerin Madison Avenuella sijaitsevaan liiketilaan Kate Bosworthin luotsaamalla haastatteluvideolla. Haastattelussa Lazaro Hernandez ja Jack McCollough kertovat myymälän tunnelmasta, PS:n mallistojen synnystä sekä merkin filosofiasta. Videolla vilahtelee myös toinen toistaan kauniimpia laukkuja, kenkiä sekä vaatekappaleita!

 

 

Tyylitietotoimisto  tykkää ja suosittelee!

Kollaasin kuvat: Style.com.

 

 

Kommentit

tiia_ (Ei varmistettu)

Eikös toi mallisto näytä ihan Ghesquiren Balenciagalta? Yleensä tykkään kyllä PS:n mallistoista, mutta tää ei nyt iskenyt yhtään.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

tiia_: Takeissa saattaa olla hieman samaa muotokieltä, tosin niin oli kyllä Alexander Wangillakin. Ehkä PS:n ja Balenciagan/Ghesquièren voi kategorisoida samankaltaista tyyliä edustaviin suunnittelijoihin. Itse kyllä pidin tästäkin kokoelmasta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.