Proenza Schouler PS13

Tyylitietotoimisto

Proenza Schouler on esitellyt uuden PS13 -laukkunsa. Proenzan pojat pitivät laukun pitkään salassa välttääkseen aikaiset ketjuliikekopiot. Vaikka laukkua on esitelty merkin showroomilla, ei siitä ole levinyt mediaan yhtään tweettiä, instagram-kuvaa tai muutakaan vihjettä. Nyt laukku on kuitenkin kaikkien nähtävillä Net-a-Porterin cruise 2013 -lookbookissa sekä merkin omilla nettisivuilla.

Tuleva klassikko jatkaa PS:lle tutulla tyylillä. Laukku on yksikertainen ja samalla käytännöllisyyttä huokuva. Kantokahvoja uudessa mallissa on kaksi. Lisäksi laukussa on paksu olkahihna, joka helpottaa kantamista. PS13 on selkeästi tarkoitettu monikäyttölaukuksi, joka vetää sisäänsä kaiken tarpeellisen. Huomionarvoista tässä uudessa Proenza tulokkaassa on kuitenkin sen hinta: suurin PS13 maksaa miltei 2500 dollaria, pienempi 2 250 dollaria ja clutch-versio 1175 dollaria. PS13 nostattaakin Proenzan hintatasoa tuntuvalla tavalla.

Ei muuta kuin säästämään!

PS13 on jo tilattavissa Proenza Schoulerin omasta nettikaupasta.

Lähteet: Purse Blog ja Proenza Schouler

Kuva: Purse Blog

Kommentit

eple (Ei varmistettu)

Äh, muistuttaa muotokieleltään hiukan riisutumpaa Balenciagaa. Ei noussut ostoslistalle.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Totta muuten! Samaa näköä on!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Purse Blog kertoi, että laukkua oltiin nähty myös Pariisin muotiviikolla. Tuolloin se ei vaan kiinnittänyt huomiota, sillä harva tiesi, että kyseessä oli uusi PS.

Hinnoittelu tuntuu kyllä aika uskomattomalta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.