Synttärikilpailu: Voita muuttumispäivä Kampaamo Pesulassa!

Tyylitietotoimisto

Tyylitietotoimisto täytti juuri yhden vuoden! Jee! Aika on mennyt nopeasti ja paljon on ehtinyt muotimaailmassa tapahtua. Palsta on löytänyt lukijoita ja minä Laura uusia tuttavuuksia ja mahdollisuuksia! Kiitos siis kaikille palstan seuraajille kuluneesta ensimmäisestä vuodesta!

Nyt on aika palkita myös teitä ihanat lukijat, joten eiköhän laiteta käyntiin Tyylitietotoimiston ja Kampaamo Pesulan yhteistyössä järjestämä synttärikilpailu.

Palkintona kilpailussa on muuttumispäivä Kampaamo Pesulassa KOLMELLE Tyylitietotoimiston lukijalle!

Ja kilpailu etenee seuraavalla tavalla!

1. Valitse alla olevista muotinäytöslavoilta tuttuista hiuslookeista se, jonka haluaisit itsellesi muuttumispäivässä toteutettavan.

2. Kerro valintasi kommenttiosiossa ja perustele miksi juuri kyseinen tyyli miellytti sinua. Muista jättää kommenttiin myös nimimerkki ja toimiva sähköpostiosoite. Palautettakin saa antaa!

Ja huomio kaikki miehet! Myös te voitte osallistua kilpailuun jättämällä palautetta palstasta, yllä näkyvistä hiuslookeista tai kertomalla omista tukkatoiveista!

Muuttumispäivä järjestetään Helsingissä Kampaamo Pesulassa perjantaina 12.4. klo 10-16. Ja myös Tyylitietotoimisto on paikan päällä!

Voittajilla on mahdollisuus konsultoida toiveistaan ja tehtävistä muutoksista Pesulan kampaajien kanssa ennen varsinaista muuttumispäivää.

Kilpailuaikaa on perjantaihin 1.3.2013 asti. Kaikki perjantain aikana tulleet kommentit osallistuvat vielä kilpailuun.

Parhaat ja nasevimmat perustelut palkitaan! Voittajat julkaistaan ensi viikonloppuna tällä palstalla!

Lue lisää Kampaamo Pesulasta tästä Tyylitietotoimiston jutusta. Voit myös tutustua etukäteen kampaamon palveluihin heidän omilla nettisivuillaan.

Onnea kilpailuun!!

Huom! Palkinnon arvo on noin 150€. Se pitää sisällään hiusten leikkuun, värjäyksen sekä viimeistelyn.

Kuvat: Kampaamo Pesula ja Style.com

 

Kommentit

Maisemissa

Valitsisin ehdottomasti numeron 2. Tukka tummenee ja olisi mahtava päästä tummumaan ammattilaisten käsissä!
 

jueppi

juhevu@utu.fi

Sand'

Kuvista miellyttää eniten nro 2.

Katsokaas tässä on aikalailla ollut 15 vuotta sama hiuslookki, alkaa bad hair dayt olla jo jokapäiväisiä :) Kevät tulossa, ihanat aurinkoiset päivät, loistavan fiiliksen pilaa vaan tämä tukkapehko, jolle niin kovin haluaisin muutosta! Siis täällä yksi potentiaalinen asiakas tukkatohtoreille :)

Sand'

kosmeblogi@gmail.com

Rebe (Ei varmistettu)

Kuvista minun tyyliäni on eniten kuva no 2.

Kuva miellyttää tietynlaisen luonnollisuuden vuoksi. Saman tyylisellä tukalla tullu mentyä jo turhan monta vuotta. Kampaajakin pysynyt vuosi kaupalla samana, kun en ole uskaltanut vaihtaa. Teidän ammattitaito on omaa luokkaansa ja kuvat puhuvat vain puolestaan. Uusi tukka tulevalle keväälle ja kesälle olis huippupiristys!

Rebe (Ei varmistettu)

Ja lopputekstit mukaan

Rebe

re.z.ie@hotmail.com

fiona

valintani olisi Altuzarra nro 2, haluaisin pitää iukseni pitkinä, mutta en uskaltaisi blondata, sillä silloin joutuisin skarppaamaan juttuja huomattavasti enemmän ;)

Vierailijatar (Ei varmistettu)

Number 2, koska luonnollisuus kukoistaa ja ihana liukuvärjäys tekee tyylistä trendikkään. Itselläni ei hetkeen ole ollut varaa kampaajaan,joten olen tyytynyt ostamaan markettien värejä. Olisi niin ihanaa päästä pitkäääästä aikaan hemmoteltavaksi. :)

hannanen1@suomi24.fi

Mämmi (Ei varmistettu)

Nro 1!!! Lyhyeen tukkaan lyhyttä kiitos. Olisi mahtavaa löytää oikeasti lyhyttä tukkaa hyvin leikkaava kampaaja tästä kaupungista. Ikäväkseni en ole vielä kovin montaa kertaa ollut tyytyväinen. Tarvitsen apua!
emmi.safar@gmail.com

Petra Penttilä (Ei varmistettu)

Marc Jacobs look sopisi minulle jo ennestään lyhyen mallin vuoksi. Uusi malli ja väri piristäis kivasti nuutunutta olemusta :)

LindaV (Ei varmistettu)

Valitsisin lookeista Dries Van Notenin lookin (3. kuva), sillä muutos toisi omiin puolipitkiin hiuksiin blondimman värin ja napakamman leikkauksen, mikä sopisi hyvin kevääseen.

vaisanen.linda at gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo eli tyyli numero 2 miellytti mua koska mulla on pitkät hiukset ja toi on upean näköinen kampaus. Mä olen viimeksi käynyt kampaajalla 5-vuotiaana. Siitä lähtien olen itse leikannut hiukseni milloin miksikin.ja nyt varmaan olisi aika kohdata ammatti ihminen ja voisi jopa olla kerran eläessään ylpeä ulkonäöstään! sähköpostiosoitteeni on tinekeli.katja@gmail.com ja nimimerkki on katiska.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ykkönen on ykkönen, mulla on lyhyiden hiusten yksivuotissynttäripäivä ollut myös juurikin, olen kohta 55-vuotias ja viime talveen asti aina pitkät hiukset, ensimmäistä leikkausta lukuunottamatta en ole kertaakaan vielä ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen ja tullut siihen johtopäätelmään, etten osaa puhua kampaajaa.... kun kokemusta ei ole...ja eniten ärsyttää se, että kun tästä lyhythiuksisuudesta sen verran toennut, että alkaa katselemaan ympärilleen, niin ainakin täällä pienessä kylässä tuntuu, että joka mummulla leikattu hiukset samalla lailla kuin itsellä, siitä haluaisin siis eroon ja jotakin uutta tilalle, enkä välttämättä näyttää enää hiusten puolesta mummulta...ja tuo ykkösvaihtoehto näyttäisi täyttävän kriteerit :) anne-marie/anne-marie@wippies.fi

Katjuusa (Ei varmistettu)

Numero kakkonen. Nykyinen "tyyli" on melkein kuin 3 ja ollut jo 40vuotta =/ Olisi siis aika todellakin kokeilla jotain uutta :D Työkaveritkin kyselee onko mulla ikinä ollut muunlaista väriä tukassa kun blondi, no eipä ole. 16-vuotias poikakin ahistelee, että pitäs kokeilla jotain uutta kuulemma :) Olen kuulemma vielä niin nuori <3 Ihana poika <3

Mansikkamaa

3. Dries van Noten

- Jos matkaisin aikakoneella nuoruuteen, juuri tuolta olisin halunnut näyttää ja miltei näytinkin (tummat kulmat, siniset silmät, vaalea tukka)

-Ja koska 44-vuotiaan nassua on toivotonta enää restauroida, mutta hiuksiapa ei !

>Unelmieni lookki on Dries van Noten huoleton, raikas, kenties helppo kenties itsekin kotona kikkuroida, kunhan saaisin hyvät neuvot ja ammattilaisten taikoman värin. (Tällä hetkellä pääkoppaani koristaa Cittarin  hyllyn Shwarckopf extra blonde 11,95e kotikutoma blondi:) Jossa saattaa olla pienoisia värivirheitä... Ainakin olen ollut  kuullut kuiskittavan "tiikeri". :)

Ja käytän vaarilta saatuja retrorullia vuodelta -85, jotka ovat saattaneet olla syynä viimeaikaisiin sähkökatkoksiin.

 

Iloisin ja toiveikkain terkuin Tiia> tiia68@gmail.com

 

Katjuusa (Ei varmistettu)

Niin Katjuusan sähköpostiosoite: katja.amanda@hotmail.com :D

Riika

Ehdottomasti kolmesta vaihtoehdosta numero kaksi eli Altuzarra. tumma tyvi ja vaaleat latvat tuovat ihanan kontrastin ja olen salaa kadehtinut erään tuttavan samankaltaista hiustyyliä. samaan aikaan luonnollinen, mutta silti niin harkittu tyyli herättävät ihailua ja saavat kaipaamaan kuinka niitä helppoja ja kivoja hiuspäiviä voisi olla enemmän tällä tyylillä kuin huonoja hiuspäiviä. tyvikasvu ei näkyisi enää yhtä selkeästi eikä tarvitsisi olla käymässä kampaajalla koko ajan tai muistaa raahata kaupasta hiusväripakettia kotiin ja miettiä mitä muut tykkäävät kun kylpyhuoneen kaakelit saavat uuden värityksen.

ArjaT (Ei varmistettu)

Numero 1 lyhyttukkaiselle. Tuossa kuvassa on tavoittelemani väri, jota aion hakea seuraavalla kampaamokerralla.

Lyhyeeseen malliin siirtyneenä minua riepoo, että siirtyminen Twiggy tai Judi Dench tyyliin sujuu hienosti, mutta myöhemmin mallin trimmaaminen tai muuntelu ei jostain syystä mene ihan nappiin. Olisi hienoa päästä huippujen käsittelyyn.

Kiitos kilpailun järjestämisestä!
allifiver@yahoo.com

eMaarit (Ei varmistettu)

Olisikohan aika kokeilla lyhyttä? Eli ykkönen. Minulla eimole koskaan ole ollut lyhyttä mallia, joten ammattitaitoisissa käsissä voisin uskaltautua. Harmaita on näkyvissä, joten hyvä värityskin kelpaisi.

house.collectin8(at)gmail.com

(Ei varmistettu)

Ottaisin näistä mieluiten Altuzarra/numero 2 -tukan, sillä olen suurimman osan elämästäni ollut lyhyttukkainen.

Tukkani on kuitenkin maailman ohuin, ja ylettyy juuri ja juuri hartioiden alle, joten kuvan kanssa identtinen tukka on mahdoton. Senpä vuoksi en itselleni valitsisi näistä mitään, vaan PUNAISEN JA EPÄSYMMETRISEN tukan. Ah, siinä tukassa olisi hyvä odotella kesää!

venlakarpalo@hotmail.com

Ripu (Ei varmistettu) http://antakeearmoo.blogspot.fi/

No kolmonen! Minulla ei ole kampaajaa ainakaan seuraavaan vuoteen. A-pu-va. Miten kampaajat voivat jäädä äitiyslomalle?? Pelastakaa!
antakee.armoo (a) gmail.com

EmmaV (Ei varmistettu) http://framecollections.blogpsot.com

Numero 2 valittu ja vaaleaan hiukseen kiitos! Oma tukka on juurikasvun asteista siinä kaikista epätrendikkäimmässä vaiheeessa - maantien värinen palkkiraita puskee tyvestä ja harmaannuttaa koko ilmeen. Haluan tuon Altuzarran trendikkäämmän version siitä. Luottokampaajakin karkasi ausseihin eikä uutta ole löytynyt, help!

P.S. Onnea mahtava Tyylitietotoimisto 1.v!!

-Emma
framecollections(at)gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluaisin tyylin numero 2 sen kepeyden ja ilmavuuden takia. Tyyli on mielestäni samanaikaisesti pehmeä ja särmikäs, leikkisä ja vakavastiotettava. Pidän sen moni-ilmeisyydestä ja uskoisin sen jopa olevan toteutettavissa hiuksiini. Kuontaloni on tällä hetkellä tunkkaisen ruskea ja malliltaan raskaan kolmiomainen, eli parannusta todella tarvittaisi!

reettaleon(at)gmail.com

Ilona Vehmas (Ei varmistettu) http://example.com/hakemisto

Tyyli numero 3, sillä haluan kesäksi otsani esiin, jotta syksyllä naamani ei ole kaksivärinen.

ilona ät vehmas piste fi

Nuuh beibe!

Värinä 2 on ihana, hunajaiset latvat tekevät tyylistä lempeän ja luonnollisen. Minulla oli vastaava väri hiuksissa syksyllä ja viihdyin valtavan hyvin, mutta ne latvat on saksittu pois aikoja sitten. Koska hiusteni pituus ei yllä 2. vaihtoehdon sfääreihin, olisi Dries Van Notenin kampaus enemmän mieleeni, pidän siitä, miten naiselline tyyli on samaan aikaan rento ja ankara.

nuuhbeibe ( a ) gmail.com

PS: Pidän todella paljon palstastasi ja tavastasi raportoida syvällisemmin ja asiantuntevammin muodista huumoria unohtamatta! Kuulisin mielelläni lisää, mitä ajattetet ensi syksyn näytöksistä.

Laura Koo (Ei varmistettu)

Lempparini on numero 3 eli Dries Van Noten. Tyyli on mukavan huolettoman näköinen ja laineet ovat ihanat. Lookissa on myös vähän viboja ysäri grungesta. Omaan tummaan tukkaani väri ei juuri tuollaisenaan varmasti toimisi, mutta variaatio olisi mieleen. Kunpa kerrankin onni potkaisisi! :)

laura.karjalainen1@gmail.com

ThatAlice

Onnea TTT:)! Ykkönen on ykkönen, mutta koska haluan kesähäissäni hiukset nutturalle, valitsisin omaan päähäni numeron 2.

Tipi (Ei varmistettu)

Tyyli nro 2 miellyttää silmääni hurjasti, vaikka itse olenkin vaaleahiuksinen. Olen jo pitkään ihastellut tätä ombre-värjäystä muunmuassa Lauren Conradin päässä, joka näyttää kauniin luonnolliselta ja on myös supertrendikäs. Minä en ole koskaan värjännyt hiuksiani (lukuunottamatta teinivuosien kamalaa hetken hairahdusta mustiin raitoihin :D) ja hiustyylini on ollut aina hyvin samankaltainen, joten pian olisi varmaan korkea aika viedä värjäyksen neitsyys ja kokeilla jotain uutta tähän hiuskuontaloon :) tiia.puhakka@gmail.com

Sandelson (Ei varmistettu)

Numero yksi toimisi nyt parhaiten. Olen todella kyllästynyt polkkamittaiseen pehkooni, joka on koko ajan suussa, ja silmillä, ja kaikkialla siellä missä ei pitäisi...
Latvat rutisevat kuivuuttaan, eikä tämä luonnonkihara asetu sitten millään aineilla.
Ja näin kevään kynnyksellä olen vielä sinkkukin, niin olisihan se vallan ihanaa saada kuontalo kuosiin, ennen kuin kollit heräävät talvihorroksestaan kisuja tiirailemaan.

sanna1974@netti.fi

VierailijaUusitukkaopelle (Ei varmistettu)

Valitsen kakkosen. Se toisi mukavasti keveyttä, pehmeyttä ja trendikkyyttä tiukkaan opeilmeeseeni, usein pidän hiuksia nutturalla töissä(!) Pitkistä hiuksista en malta luopua, mutta nykyisestä ristiselkään ulottuvasta pituudesta on kyllä varaa lyhentää. Hiuksissa riittää edelleen myös paksuutta iästa (45v.) huolimatta. Tyylini on ollut sama koko aikuisiän, joten nyt olisi ihana nähdä mitä kunnon ammattilaiset saisivat aikaan.

satu.makinen@edu.nousiainen.fi

Laura P...

Kiitos kaikille osallistuneille! Voittajat julkaistaan viikonlopun aikana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.