Truth or Dare

Tyylitietotoimisto

Madonnan vastikään lanseerattu Truth or Dare -tuoksu saa nyt jatkoa. Laulajatar ei kuitenkaa toistaiseksi laajenna nimikkotuoksu valikoimaansa, vaan tuo markkinoille saman nimisen kenkämalliston. Mallisto on toteutettu yhteistyössä Aldon kanssa ja sen suunnittelusta vastaa pääasiallisesta Madonnan ohjaaman W.E. -elokuvan puvustajankin toiminut Arianne Phillips.

Vaikka Phillips onkin vastuussa suunnittelusta, on Madonna osallistunut vahvasti kehitystyöhön. Mallisto on rakennettu Madonnan lempikenkämallien ympärille ja se yhdistelee laulajan rohkeaa asennetta käyttettävyyden kanssa. Brittiläinen tavarataloketju Selfridges' saa malliston myyntiin ensimmäisten joukossa ja kengät tulevatkin löytymään tavaratalon hyllyiltä jo ensi viikolla. Hinnoiltaa kengät ovat kohtuullisia ja asettuvat £80-£480 väliin. Tulevatko kengät myyntiin Suomessa asti, siitä ei ole varmuutta, mutta ennakkotietojen mukaan myös ASOS on tulevien jälleenmyyjien joukossa. Muita jälleenmyyjiä ovat Macy's, Nordstrom ja Capezio.

Tyylitietotoimisto suuntaakin siis ensi viikolla Selfridgesille ja katsastaa malliston läpi paikan päällä!

Lähteet: Elle UK & RollingStone.

Kuvat: Elle UK.

Kommentit

Ei valitettavasta taida löytyä ihan heti Seppälästä tai Stokkalta, mutta oi kun on syötävän nannaa! ^kuolaa^. Toivotaan, että taloustilanne tästä kohenisi, niin voisin ostaa edes yhden parin, joat en sitten käyttäsi sitten ikinä! Laittaisin ne lasilaatikkoon ihan vaan ihmisten ihailtavaksi, juttelisin mukavia ymym. Baby!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.