Victoria Beckhamille oma nettikauppa

Tyylitietotoimisto

Victoria Beckham avaa helmikuussa oman nettikauppansa. Suunnitelija kertoo britti-Ellelle työstäneensä uudistuvia nettisivujaan jo kolmen vuoden ajan. Pian avautuvalla saitilla päästään nauttimaan naisen tuoreista kokoelmista sekä hänen kuvaamistaan videotervehdyksistä ja ajankohtaisesta uutissisällöstä.

Nettikaupan erikoisuuten on se, että sen sisältö tulee olemaan suunnittelijan itsensä kuratoima. Myyntiin tulee, ennen hieman vaikeasti saatavilla ollut, Victoria, Victoria Beckham -sivumallisto, joka koostuu pääasiallisesti käytettävistä jokapaikan mekoista. Nettikaupan valikoimiin kuuluvat myös asusteet ja Victoria Beckham -farkkumallisto. Suunnittelijan päämallisto Victoria Beckham ei valitettavasti kuulu ainakaan alkuvaiheessa nettikaupan valikoimiin.

Sivuston ulkoasua ja käytettävyyttä on viilattu viimeiseen asti, sillä Victoria haluaa taata asiakkailleen parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Helmikuussa yleisölle avautuvasta sivustosta antaa jo esimakua osoitteesta victoriabeckham.com löytyvä behind the scenes -audio.

Vaikuttaa lupaavalta!

PS. Toimituksen palstalta löytyy toinenkin ajankohtainen Beckham-uutinen!

Lähde: Elle UK

Kuvat: Elle UK ja Style.com

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.