Hyvä pössis, seksihelle ja vastaus kysymykseen ”Voiko psykologi pitää blogia?”

t+Â+Âl+Ânlahti-19.jpg

t+Â+Âl+Ânlahti-43.jpg

Nyt on aika hyvä pössis, arvaa miksi? No siksi, että:

Sain teiltä ja psykologikollegoilta paljon sydänalaa lämmittäviä tsemppejä ja fiksuja näkökulmia, joiden perusteella julistan vastauksen viime postauksen kysymykseeni ”Voiko psykologi pitää blogia?” eli kyllä, oh yes: PSYKOLOGI VOI PITÄÄ BLOGIA! Linkkasin ko. kirjoitukseni myös psykologien ammatilliseen keskusteluryhmään, ja suurin osa psykoista kommentoi sinne eli valitettavasti teiltä jäävät nämä kommentit nyt pimentoon. Mutta tärkeintä kai on se, että mä jatkan bloggaamista, eiksniin, nyt saa kotikatsomossa huokaista helpotuksesta!

Palasin juuri onnistuneesta gradu-/artikkelitapaamisesta, ja mielessäni siintää taas varovaisen toiveikas ajatus siitä, että saan artikkelin julkaisuvalmiiksi ja gradun palautettua tämän vuosituhannen puolella.

Kello näyttää 20h45 ja aurinko paistaa, pilvenhattaraakaan ei näy. Melkein seksihelle!

Varasin lennot Sveitsiin moikkaamaan mun vaihtofrendejä!!! Mes Suisses on se retrouvera bientôt<3!

Tartuin härkää sarvista ja aloin selvitellä Venäjän viisumiasioita, sillä myös eksoottinen Moskova kutsuu ensi kesänä (ei sentään Siperia). Onko joku onnistunut saamaan Venäjän viisumin? Itsellä motivaatio tipahti heti nolliin, kun pitää hankkia tuore passikuva ja ties mitä muuta nillitystä, omg. Onneksi Suomen passi on maailmanluokkaa, että vaivalloista viisuminhakuprosessia ei kovin usein tarvitse käydä läpi.

Eikä siinä kaikki, sillä tänään yksi asia johti toiseen, ja tästä kaikesta voi syntyä jotain hyvin kaunista. Anteeksi salaperäisyyteni! Kerron teille myöhemmin lisää, ainakin jos tuloksena on sitä kaunista eikä rumaa, mutta sanottakoon, että on kyllä vähintään viisinkertainen pössis päällä verrattuna erääseen Kokoomuksen puoluekokoukseen! Ja EN ole raskaana :D!

Mikä oli kivointa sun päivässä?

 

Ihanaa iltaa, nauttikaa auringonsäteistä!

Bisous, Niina

***

Today was a happy day! I booked flights to Switzerland, got feedback from my master thesis and research article, sun is shining even though it’s already 8.45 p.m., and I got so many positive comments about my last blog post “Can a psychologist have a blog?”. At least for now, I decided to continue blogging 😉

Bisous, Niina

 

Kuva / Photo: Taru / Stuff About

unepetitelife@gmail.com | Facebook | Instagram @unepetitelife

 

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *