Long time no see – Kesä kuvina

Hola!

Long time no see! Elvytän blogia luultavasti elokuun puolella, mutta ajattelin postata tähän väliin kesän parhaita paloja. Tällä hetkellä makoilen mökillä, venailen saunavuoroa ja tuli fiilis, että haluan katsella läpi kuluneen kesän kuvia.

 

1p7272772.jpg

Heinäkuu: Mökillä viimeinkin!

 

Tämä kesä on ollut itselle todella poikkeuksellinen: ei lomaa, ei (kesä)töitä, ei ulkomaanreissuja. Sen sijaan gradua ja Helsingistä nauttimista senkin edestä. Miten sun kesä on mennyt? Mitä kuuluu?

 

1p7212712.jpg

Heinäkuu: Helsinki Fashion Week. Oltiin katsomassa ekomuotinäytöstä Öljysäiliö 468:ssa. Rakastan kuvan Laura Ashley hametta, joka on löytö Uffilta. Kengät ovat H&M:stä, ja toppi on saatu ystävältä. Aurinkolasit on hankittu Monkista, ja nahkareppu on ostettu Salon kirppikseltä. Ekopisteet 3/5.

 

Alkaa olla ikävä bloggaamista, mutta toisaalta on ollut yllättävän rentouttavaa, kun bloggaamiseen kuuluva ei-niin-kiva sälä on jäänyt hetkeksi pois. Meinaan postauksien julkaisua eri kanavissa, niiden ”mainostamista”, sekä stressiä siitä, että en kerkeä postata niin usein kuin haluaisin.

 

p7212754.jpg

Heinäkuu: Ystäviä<3

 

Mulla alkaa psykologiharjoittelu alle viikon päästä. Iik. Eli aikuisten ihmisten hommiin ollaan pikkuhiljaa siirtymässä. Gradu pitää kyllä ajatukset tiiviisti toisaalla, että jännittämään etukäteen en ole ehtinyt lainkaan. Varmaan hyvä niin.

 

p6302655.jpg

Kesäkuu: Kesäkuussa pääsin yhdeksi yöksi kaverin mökille. Siellä syntyi yksi tämän kesän parhimmista ja hauskimmista muistoista. Nimittäin mökkiolympialaisten voitto. Voittoon tarvittiin maanista Suomen selviytyjät -tyyppistä henkihieveriin saakka juoksemista, nokkeluutta sekä tiimihenkeä. Tätä lisää!

 

p6262633.jpg

Kesäkuu: Turistihommia Porvoossa.

 

p6262637.jpg

Kesäkuu: Porvoo. Tänä kesänä mulle on tullut jopa kaksi vaihtokaveria käymään! Niiden kanssa tuli koluttua turistimestoja kuten Porvoo, Nuuksio ja Suomenlinna.

 

p6252589.jpg

Kesäkuu: Juhannuksen jälkeisessä darrassa Nuuksiossa 😀

 

p6232543.jpg

Kesäkuu: Juhannus day 2.

 

p6032216.jpg

Toukokuu: Ihanat säät oli jo toukokuussa! Puistoterapiaa, taisin lueskella Alkemistia. Oli muuten kaunis, paljon elämänopetuksia sisältävä satu. Ulkona on kans parasta nukkua päikkäreitä ;D

 

_p5051707.jpg

Toukokuu: Synttäribrunssi.

 

_1p5192138.jpgToukukuu: Timantteja<3

 

Mitä sun kesään kuuluu? Palataan!

Bisous, Niina

 

Finally I’m spending some days in summer cottage, near nature. This summer has been exceptional for me in many ways: no holidays, no summer job or any job, no traveling abroad. Just master’s thesis and enjoying Helsinki. Have a great weekend!

 

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *