rv 11-12 ,kohta on ensimmäinen kolmannes ohi!

Jälleen kerran hieman raskaus kuulumisia. Tuntunut koko ajan siltä, että aika vaan nopeutuu mitä lähemmäs saavutaan ensimmäisen kolmanneksen loppua!

rv11(10+0-10+6):

Olimme mieheni kanssa pienellä talvilomalla tällä viikolla ja vietimme sen upeissa maisemissa hiihtäen, lumikenkäillen ja lenkkeilen. Pahoinvointi selkeästi tasottui eikä ollut enää niin pahana, mitä aikaisemmin. Edelleen suolakurkut ja kananmuna ovat pahin haju mitä tiedän, mutta tällä viikolla viimein alkoi tekemään mieli jo lämpimiä ruokia. Närästys on alkanut vaivaamaan, mikä on itselleni outoa, koska ennen raskautta ainoastaan paprika on närästänyt. Loman aikana yhtenä päivänä tuli vessassa käydessä vaaleanpunaista paperiin, mikä säikäytti ja hieman pisti mieltä matalaksi, mutta onneksi tätä ei tapahtunut enää sen yhden kerran jälkeen. Mieliala vaihtelee ja olo on jännittynyt tulevan seuraavan viikon niskaturvotus ultrasta.

rv12(11+0-11+6):

Aivan ihanaa, pahoinvointia ei juuri ollenkaan! Samalla helpotus pahoinvoinnissa lisää huolta, onko kaikki hyvin? No, vielä vajaa viikko ennen niskaturvotus ultraa. Kananmunan haju ei enää ole ylitsepääsemätön, suolakurkut ovat edelleen vahva ei. Närästys on myös edelleen läsnä, varsinkin iltaisin. Iltaisin myös pahaa oloa on hieman havaittavissa, mutta ei enää läheskään samassa mittakaavassa kuin aikaisemmin. Mieliala menee kuin pahemmassakin Tampereen Tornado vuoristoradassa, enkä kyydissä meinaa pysyä. Onneksi töihin paluu sujui suhteellisen helposti ja työt luistivat lomalta paluun jälkeen mainiosti. Hyvillä mielin siis tulevan raskausviikko 13 pariin!

 

-toivelapsesta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *