Jännittävä loppuvuosi!

Moikka!

Marraskuu alkoi, enkä ikinä ole ollut näin innoissani marraskuusta! Ensinnäkin, viimeisen viikon aikana tapahtui todella ihana ja yllättävä muutos loppuvuoteeni. Asiahan on niin, että: Olen Miss Ylöjärvi 2021 finalisti!!! En vieläkään tajua kunnolla asiaa, mutta totta se on.

Odotan todella innolla kun 6.11.2021 alkaa elämäni ensimmäinen missikiertue, joka huipentuu 11.12.2021 finaaliin Ylöjärven Kauppakeskus Eloon. En kunnolla tiedä mitä odottaa, mutta silti tiedän jo mitä tulemme tekemään yhdessä muiden 10 upean kilpailijan kanssa, ja sen tiedän, että tästä tulee varmasti ikimuistoinen ja upea kokemus. On tulossa koulutuspäiviä, kuvauksia, yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyötä, tapahtumia, sometusta, Teivon raviradalla esimerkiksi ”Miss Teivo 2021”-kruunaus, ”Miss Elo 2021”-kruunaus, yhdessäoloa porukalla sekä tietenkin itse finaali. Ja tämä kaikki 5 viikon aikana.

Tarinaa tähän kisaan hausta: Laitoin eräs aamu pienenä päähänpistona Tampereen toimivaan Studio Face mallitoimistoon sähköpostia mallikansiosta kiinnostuneena. Tästä lähti sähköpostiketju ja soitto eräälle ihanalle naiselle. Hän kannusti minua hakemaan Miss Ylöjärvi kilpailuun mukaan, johon oli juuri päättynyt haku. Hän kertoi tuomariston kokoontuvan päättämään seuraavana päivänä tulevan finaalikymmenikön. Minun piti sen illan aikana päättää, haenko vielä mukaan kilpailuun, vai jätänkö väliin. Hetken harkinnan ja puhelun äidin kanssa: ”äiti,.. mitä mä teen?” jälkeen, totesin että hittolainen, kokeiltava se on, missikilpailuistahan olen kuitenkin aina haaveillut. Nyt ei ehkä ole paras hetki ja aika tälle, mutta silti, juuri nyt on oikea hetki.

En odottanut vastauksen tulevan niin nopeasti, kuin seuraavana iltana. Tein juuri ruokaa kauheassa nälässä. Vilkaisin puhelintani, johon oli tullut kilpailun kouluttajalta viestiä, että olenhan huomannut sähköpostini. Sydän alkoi pomppimaan, menin katsomaan sähköpostini. Sielä oli kuin olikin sähköposti alkaen ”Onneksi olkoon, Miss Ylöjärvi 2021- finalisti!<3” En ollut uskoa silmiäni. Tapahtuiko tämä oikeasti? Tunteeni ovat ilon, jännityksen, hämmennyksen tunteita. Laitoin viestiä läheisilleni, he olivat ihmeissään, tietämättöminä asiasta, enhän ollut kuin vuorokausi sitten laittanutkin hakemuksen. Tämä ilta meni aivan ylikierroksilla, hyvä että sain unta.

Aamulla yön nukuttua olin todella onnellinen ja vieläkin hämmentynyt. Turvaa tilanteeseen toivat selkeät infot, heti perustettu facebook-ryhmä ja wappiryhmä, jossa alkoi meidän finaalikymmenikön keskustelut ja esittelyt. Kaikki vaikuttavat todella mukavilta <3

Hetken päästä meitä olikin poikkeuksellisesti 11 finalistia! Kilpailen numerolla 11, ja yllätyin kun selvisi että olen pisin meistä, 176cm!

Samalla viikolla,viime viikonloppuna saimme tehdä asiasta julkisen. Ihmiset ottivat asian todella kivasti ja tsemppiviestejä tuli <3

Instagramissa tulen varmasti jakamaan kiertueesta paljon. Mutta siis,… olenko jo kertonut olevani innoissani? 😀

Elämä osaa todellakin joskus yllättää ihanasti tuomalla tällaisen mahdollisuuden eteen, yksi haaveistani on toteutumassa!

Jos sinua kiinnostaa seurata minun ja muiden finalistien matkaa ja kiertuetta, laita seurantaan instagramissa @missylojarvi ja @sselinamaria .

Ja yleisöäänetyksen alkaessa käy äänestämässä lempparifinalistiasi!

Ihanaa marraskuuta sulle <3

>> Vinkit marraskuuhun:

  •  Tee asioita, jotka tuntuu hyvältä
  •  Rutiinit tuovat turvaa ja saavat arjen sujumaan leppoisammin marraskuun pimeydestä huolimatta
  •  Ulkoilu tekee hyvää mielelle ja keholle
  • Älä puserra liikaa itsestäsi ollessasi väsynyt. Ja jos tuntuu, että voimavaroja on, niin anna mennä! Oli asia sitten mikä tahansa!
  • Ole utelias, ja rohkea, muista että elämä kantaa lopulta aina.

<3 Tsemppiterkuin, Selina

muoti tapahtumat-ja-juhlat oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *