Unelmista

Blogin perustaminen on jo pitkään ollut yksi unelmistani. Ajatusta on kypsytelty miedolla lämmöllä ja aina välillä olen unohtanut koko asian. Tänään, aurinkoisena sunnuntaina, jonka olen viettänyt lähestulkoon kokonaan sängyssä parantelemassa tyttöjen illan väsymystä, päätin tehdä asialle jotakin. Keksin nimen ja tein vihdoinkin sen, mitä halusin: perustin ihkaoman blogin!

Aina välillä pysähdyn miettimään omaa elämääni ja toteutuneita sekä toteutumattomia unelmia. Voisin melkein sanoa, että elämäni nykyisessä mallissaan vastaa täysin 16-vuotiaan itseni unelmaa aikuisuudesta. Asun kävelymatkan päässä Tampereen keskustasta ihanassa isossa kaksiossa, jossa parasta on jokanaisen unelma: mahdottoman iso vaatehuone, jossa on kaksi sisäänkäyntiä. Olen opiskellut arvostetun ja hyvinpalkatun ammatin jo muutama vuosi sitten ja nyt kulutan päivät kokopäivätyössäni. Vapaa-ajan kulutan innostumalla säännöllisin väliajoin liikunnasta; itsensä rääkkäämisestä salilla tulee vaan niin mieletön olo! Tanssin sekä afrotanssitunnilla että yökerhoissa. Kahvittelen ystävien sekä uusien miesystäväehdokkaiden kanssa. Kokkailen ja kokeilen uusia makuja. Nautin uusien vaatteiden ostamisesta, mutta toisin kuin 16-vuotiaana ajattelin, sitä ei voi tehdä joka kuukausi. Ennen kaikkea, minulla on täysi vapaus tehdä mitä huvittaa. 

Miksi sitten kirjoitan unelmien toteuttamisesta, jos olen toteuttanut jo kaikki? Siksi, että sitä mukaa kun vanhenemme, muutumme ihmisinä ja alamme haluta taas uusia asioita. Se ei kerro jatkuvasta tyytymättömyydestä, vaan halusta elää tätä ihanaa elämää juuri niin kuin ajattelemme sen menevän, ei siitä, miten se todellisuudessa menee. Unelmat kantavat meitä eteenpäin, vaikka välillä ne myös rikkoutuvat. Näin kävi minullekin kuukausi sitten erottuani poikaystävästäni. En ensin tajunnut, miksi olin surullinen niin monta viikkoa. Tunnin aivojen ulkona tuulettamisen jälkeen ymmärsin, että suren vain menetettyjä unelmia, en poikaystävääni. Siksi päätin hyvästellä viimeisten kuukausien unelmat, alkaa haaveilla uusista ja toteuttaa ne tämän blogin avulla. Lämpimästi siis tervetuloa seuraamaan koko elämänmittaista matkaa unelmieni viitoittamalla tiellä!

suhteet oma-elama syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *