Bye august hello september

Heippa!

Mulla on aivan mahtava viikko takana, tosin alkuviikko meni yliväsymyksestä ja henkisestä pahasta olosta kärsiessä mutta loppuviikko oli mahtava!

DARE TO DREAM | via Tumblr

 

 

Torstaina mulla oli valinnaisessa kamala boosti päällä, sain tehtyä omasta mielestäni paljon hommia ja edistyin kangaslaatikossa siihen pisteeseen että seuraavan kerran teen tekstin siihen! Mua pikkasen kylläkin hirvittää tuoksupussin kirjailu käsin… Noh, eiköhän siitäkin selvitä! Mulla oli myös terveystarkastus torstaina koulun jälkeen, terveystarkastuksesta pääsi pois tytsy joka ei ollut kasvanut senttiäkään, pituutta mulla on huimat 156cm.. Paino on pituuden kanssa hyvässä suhteessa jajajaja sitten terveystarkastuksen jälkeen Noora ootti mua ja äitiä koululla. Mentiin meille ja sitten lähettiin suunnistamaan keravalle. Meidän piti löytää itsemme Sompion koululle, en vieläkään tiedä että onko Sompion koulu ja Keravan yhteiskoulu sama paikka 😀 Mutta löydettiin itsemme oikealle koululle, ooteltiin hetki ja sitten lähettiin Nooran ja hänen poikaystävänsä kanssa assalle (keravan assa on pahempi kuin korson!)  Tultiin takasin meille, Nooran pitikin jo lähteä. Loppuillan tein läksyjä ja kävin kaupassa.

Perjantai koulupäivä oli total mess… En ala enempää siitä selittämään mutta neljän aikoihin lähettiin Janinan ja Tuulian kanssa samalla junalla Tikkurilaan, mä sitten hetken olin Janinan kanssa kunnes lähdin suunnistamaan saksan tunnille! Löysin kyseisen paikan ja pääsin aloittamaan saksan kielen opinnot(: Yllätyin kun huomasin heti oppineeni jotain uutta! Välillä ärsytti kun kaikki muut osasi sanoa kiitos ja hyvää päivää ja itse osasit vain hyvää päivää.. Nyt osaan kertoa numeroni, kysyä saksaksi toisen numeron ja osaan tervehtiä, toivottaa hyvää aamua, päivää, yötä jne eli en usko että tuo ihan hukkaan menee!(:

Lauantaina kävin Anskun kanssa Helsingissä, käytiin kattomassa Itse Ilkimys 2 ja ei vitsi kuinka hyvä se oli! Nauroin vähän väliä:DD 

Tumblr

 

hello | via Tumblr

Hyvää syyskuun ekaa viikkoa kaikille!!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *