Intialainen päähieronta Kalliossa – Kauneus Anna (sis. alekoodin!)

Urban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apu

Intialainen päähieronta saatu blogin kautta – alekoodi sivun lopussa!

Olen poikkeuksetta kärsinyt jännityspäänsärystä jo nuoresta tytöstä lähtien, kun pelasin koripalloa. Päänsärky oli kutsumaton vieras kovin usein niskaa kuormittavien syöttöjen ja heittojen vuoksi. Pelasin 9 vuotta, kunnes lopetin harrastuksen. Tänä päivänä en ole kovin pitkälle tilanteesta pötkinyt: Olen näppäimistöä hakkaava toimistotyöläinen, joka mielellään nojailee vasemmalla kyynärpäällään tietokonepöytää vasten. Illat sitten roikotankin päätä ja selaan kännykkää. Ei ihme, että päänsärkyä on joka viikko.

Viimeisen vuoden aikana olen päättänyt aktiivisesti hoitaa itseäni ja vähentää päänsäryn syitä niin pitkälle kuin itse vaan voin. Yritän seistä töissä enemmän, pitää paremman ryhdin ja pään pystyssä, kun selaan kännykkää. Ja tietenkin liikkua vahvistaakseni selkälihaksia.

Vaikka kuinka sitä kuitenkin liikkuisi, monesti päänsäryt voivat johtua myös jumiutuneista kallonpohjanlihaksista. Joskus ihan tunnen, kuinka niskan ja pään yhtymäkohdassa kiristää. Siksi jo viime keväänä yritin etsiä paikkoja, joissa olisi tarjolla intialaista päähierontaa. Lopulta luovutin – tuntuu, että kovin moni ei palvelua tarjoa tai se on vaikeasti löydettävissä, varsinkaan Kallion alueella.

No, sattuikin niin hauskasti, että kävin jälleen laitattamassa kulmani superupeaksi luonnonläheisessä Kauneus Anna -salongissa (kiitos kulmistani kuuluu aina Annalle – vahva suositus!), joka on kuin pieni pala koivumetsää keskellä Kalliota. Juttelin kosmetologi Annan kanssa ja hän kertoi, että intialainen päähieronta kuuluu hänen valikoimaansa. Sen on jo löytänytkin moni toimistotyöläinen, joka hakee apua päänsärkyihin, uniongelmiin ja lihasjännityksiin. Tästä suuresti innostuneena sovin heti Annan kanssa ajan intialaiselle päähieronnalle.

Urban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apuUrban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apuUrban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apu

Mitä on intialainen päähieronta?

Intialainen päähieronta sopii kaikille stressin poistoon ja rentoutukseen. Se on tuhansia vuosia käytetty hoitomuoto, joka auttaa muun muassa päänsärkyyn, migreeniin, lihasjännityksiin, purentalihasten ja kireän päänahan rentoutukseen sekä hoitamaan väsyneitä silmiä ja unihäiriöitä. Lisäksi sen on listattu vähentävän henkistä alavireyttä ja jopa tinnitusta. Sold!

Koska intialainen päähieronta keskittyy pään, kasvojen ja niskan lihaksien rentoutukseen, se vilkastaa samalla pään verenkiertoa. Sen aikana voikin tulla ideoita, ajatuksia tai vaikka muistoja mieleen. Yksi Kauneus Annan asiakas oli kertonut, että mieleen palautui yllättäen ihania muistoja kuuden vuoden takaiselta häämatkalta – out of blue, kesken hieronnan.

Urban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apuUrban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apu

Miltä intialainen päähieronta tuntuu?

Kun vihdoin istuin alas (intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa) ja Anna antoi minulle ihanan värikkäät villasukat jalkaan ja pehmeän viltin päälle pitkän työpäivän jälkeen, uppouduin nopeasti siihen hetkeen. Hierontaan kuului niskan, kaulan, kasvojen ja pään alueen hieronta sekä akupisteiden painelu. Tajusin kesken hieronnan, kuinka usein kasvojani jännitän – ero oli suuri, kun kasvolihakset viimeistään rentoutuivat. Olin varmaan jossain aivan toisessa todellisuudessa, kun olo tuntui todella liikkumattomalta, rennolta, mutta samalla kirkkaalta. Kuulostaa hassulta, mutta ajatukset kulkivat yhtäkkiä soljuen ja vaeltelivat rauhassa. Rentoutuessa mieleen tuli ideoita. Ihan kuin joku putki olisi auennut aivoissa. Olin samaan aikaan äärimmäisen rentoutunut, mutta mieli oli kirkas. Tuli mieleen ihan mindfulness-hemmotteluhetki. Mutta niin se onkin, että aivot kaipaavat lepoa – silloin ne myös pystyvät luomaan uutta.

Hoidon loputtua heräilin pikkuhiljaa horroksestani. Voin kertoa, että mennyt työpäivä ja viikon tapahtumat olivat muistista poissa. Mikään hoidossa ei sattunut tai tuntunut ikävältä. Päinvastoin, normaaliin hierontaan verrattuna hoito oli erittäin miellyttävä ja ennen kaikkea ihana. Olo oli lopuksi kevyt ja virkistynyt, energinen ja selkeä.

Urban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apuUrban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apuMitä: Intialainen päähieronta, 45 euroa

Kuka: SKY-CIDESCO-kosmetologi Anna Pekkola

Missä: Kauneus Anna, Viides linja 1 (Kallio)

Harrastukset: Kuntosali, ulkoilu perheen kanssa, pyöräily, sienestys ja marjastus

Annan vinkki stressittömämpään elämään: Kuuntele itseäsi, vaikka elämä olisi hektistä. Kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista, ja se taas vaikuttaa kaikkeen. Huolehdi kokonaisvaltaisesti sisäisestä ja ulkoisesta hyvinvoinnistasi ja muista ottaa itsellesi hetkiä, jotka rikkovat arjen. Tähän sopii hemmotteluhoidoista esimerkiksi intialainen päähieronta.

Urban dreams Kauneus Anna intialainen päähieronta Kallio stressi unihäiriö rentoutus apu

Nyt Kauneus Anna tarjoaa kaikille lukijoilleni alekoodilla

ALEINTIA

-10 % intialaisesta päähieronnasta (norm 45 €). Koodi on voimassa 31.10 asti. Osta lahjaksi tai varaa itsellesi hemmotteluhetki täältä: https://kauneusanna.fi/kauppa/lahjakortti-intialainen-paahieronta/

Toivottavasti ihastutte päähierontaan kuten minä!

<3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *