Keskiviikko on kovalevyltään täynnä

On niin kiva kun kesä on taas, ulkona lämmintä. Tulin kotiin, hölläilin ja päätin kello puoli seitsemän ähteä Allas Sea Poolille uimaan. Ai miten ihanaa!

Kaikki meni mukavasti, yllättävää kyllä. Vaikka olinkin jälleen ainoa alasti naisten saunassa (HÄRREGYYD!!!) ja pukkarit olivat aivan täynnä tietenkin (altaalle mahtui kuitenkin uimaan!).

Uin innokkaasti ja ilolla, polskin vielä pulikointialtaassakin. Meninpähän myös merivesialtaaseen dippaamaan! Se tuntui IHANALTA! Tässä välissä oli naisten saunaan eksynyt myös joku toinen reppana, musta lammas, joka nökötti lauteilla alasti muiden ollessa uikkareissa (puhun tästä sarkastisesti, koska olen hämmentynyt – missä saunakulttuuri?!).

Olin niin rentoutunut uimisesta ja saunomisesta, ja se oli reissun tarkoituskin aurinkoisena kesäiltana.

Olin saapunut Altaalle kesästä skeptisenä tuulitakissa ja lenkkareissa, mutta pois lähdin kahta tuntia myöhemmin illalla T-paidassa ja flipflopeissa, tukka lämpimässä tuulessa hulmuten. Kunnes tajusin, että mieheni vanha T-paita, jossa on koiran kuva (joka toimii kuvassa dj:nä) on kainaloista aivan ruskea, ja itsevarmuuteni hieman petti (puin tuulitakin 300 metrin päässä smoothisti).Flipflopeissa niin ikään askellus alkoi painaa seuraavan 200 metrin jälkeen – kenen flipfloplihakset on muka talven jälkeen kunnossa, kysynpähän vaan?

Raahustin kuitenkin eteenpäin ja keskustelin kaverin kanssa puhelimessa. Puhuimme kestolakkauksestamme, jonka otimme yhdessä pari viikkoa sitten. Vähän oli jo alkanut rapistua ja kynnet tarttuivat hiuksiin, joten päätin heti mennä ostamaan kynsilakan poistoainetta, kun tuli puheeksi –  ja seuraavana päivänä eli tänään, on tulossa työpaikan juhlat. Menin kauppaan ja lähdin mukanani vichy ja jäätelö.

Pääsin puistoon ja ah, olipa kiva. Pitääkin lähteä kotiin, että ehtii ajoissa nukkumaan, kun herätys aamulla klo 6. Kunnes muistin taas sen kynsilakanpoistoaineen…

Kävin kotona heittämässä tavarat ja tajusin, että voin palauttaa pullotkin samalla, kun käyn uudelleen kaupassa. Palautin kaksi kassia pulloja noin 5 minuuttia (kone raksutti ja ruksutti yhtä pulloa 15 sekuntia VÄHINTÄÄN). Oli siinä kyllä muistissa pitelemistä! Uskomatonta kyllä, lähdin kaupasta kynsilakanpoistoaineen kanssa! Hyvä minä (tässä aplodit).

Ja nukkumaan luonnollisesti puoli yksi yöllä.

Miten meni noin omasta mielestä? 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *