Kiviä taskussa – loppuunmyyty esitys jo vuodesta 2002

Capture.PNG

En oikeasti kykene kirjoittamaan tätä postausta. Tämä on hautunut jo viikon, sillä on vaikeaa kuvitella, miten Kiviä taskussa -teatteriesityksen voisi mitenkään tiivistää yhteen blogitekstiin niin, että se antaisi näytelmälle ja sen näyttelijöille Martti Suosalolle sekä Mika Nuojualle sen ansaitseman kunnian. Rinnassa tuntuu, kuin pakahtuisi. En vaan pysty. Kokeillaan, jos tämä lähtisi eteenpäin vaan kirjoittamalla. 

Kiviä taskussa on komedia. Ilmiö. Sitä on esitetty loppuunmyytynä jo vuodesta 2002. Yhteensä 16 vuotta. Loppuunmyytynä.

Sen kahden ja puolen tunnin ajan, minkä vietimme Pasilan Studiossa, olin niin viihdytetty, väliajoin hepulissa ja nauroin joka välissä silkasta hullusta ilosta. Kerrotaan, että kerran esityksen aikana eräs nainen sai hepulin ja nauroi puoli tuntia hysteerisesti kaikelle, mitä lavalla tapahtui. Tuolle tasolle en päässyt viimeksi, mutta haluaisin olla tuo nainen. 

Jos viestini ei vielä välittynyt tarpeeksi selkeästi, toistan sen kirkkaammin: jos et ole vielä nähnyt Kiviä taskussa, mene katsomaan se. Rehellisesti sanon, että voin hyvin lähteä katsomaan tämän esityksen uudestaan milloin vain. Oikeastaan tarkemmin haluaisin myös kutsua Martin ja Mikan meille kotiin kahville ja nauraa. En tiedä, onko Suomessa hauskempia tyyppejä?!?!

Call to action: varaa liput heti. 

Ps. täällä vuonna 2002 kirjoitettu juttu näytelmästä, jos kiinnostaa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *