Lemppariraflat & Foodora alekoodi

Yksi asia mitä arvostan nykyään kovasti on palvelu. Oli se sitten sitä, että menen kauppaan ja pyydän myyjältä suoraan apua vaateostoksiin tai mihin tahansa muuhun liittyen. Kun sitä tarvitsen, se merkitsee minulle säästettyä aikaa. Sama koskee ruokaa. Siksi ruuan minulle hoitaakin tasaisin väliajoin Foodora tai Wolt. Arkena teen kaikkea ruokaa, jonka laittaminen kestää alle 20 min. Harvemmin sitä paitsi nykyään enää teen mitään: syön töissä niin hyvin.

Alfonsin pizza - Foodora alekoodi
Alfonsin pizzat, nam!

Maksan mielelläni siitä, että joku tekee minulle iltaruokani tai viikonlopun herkkuannoksen (joka on oikeasti hyvää, itse kun en ole häävi kokki). Kaiken kukkuraksi ilman, että minun pitää nousta sohvalta pidemmälle kuin alaovelle vastaanottamaan tilaus. Pakko kyllä sanoa, että kovin usein en raaski ruuan kotiinkuljetusta käyttää, vaikka kovasti haluaisinkin – en siis mitenkään viikoittain. Kukkaron nyöreistä on hyvä pitää järjellä kiinni!

Mutta kun sen kaipuu iskee, olen ekana meidän perheessä Foodorassa enkä epäröi. Foodorankin käyttöä kannattaa optimoida ja suunnitella etukäteen: tee tilaus tarpeeksi ajoissa, ettei jonotusaika ole 60 minuuttia silloin kun nälkä iskee pahiten päälle…

Lemppariraflat Foodorassa

  1. Americana Pizzeria – viikonloppujen ja sunnuntain pelastaja. Kalliossa lähellä kotia – yleensä toimitusaika siksi hyvä 😉
  2. Sushi Forest – myöskin Kallion aarteita. Parasta sushia ikinä. Lue lisää täältä! Ja vaikka täältä.
  3. Pikku Nepal Kamppi – koska henkilökunta on niin ystävällistä ja ruoka tuttua ja turvallista. Palveli työpaikkalounaana monesti melkein viimeisten 3 vuoden ajan!
  4. Vapiano – vain Insalata Mista Piccola kanalla, vuoksi. Ystäväni tutustutti minut tähän herkkuun hääpäiväni lounaalla. Good memories ay!
  5. Ryan thai – koska thaimaalainen ruoka on ihanaa.

Nappaa talteen Foodora alekoodi:  https://bnc.lt/YR5e/876wwNlKRR

Kun lataat Foodoran sovelluksen linkin kautta, saat automaattisesti tilillesi 8 euroa ruokarahaa. Rahan voi käyttää, kun tilauksesi summa ylittää 18 euroa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *