Viinitasting ja tapaksia Tampereella: Deli 1909 & Wine Bar

Vietimme ystäväni polttareita Tampereella – hän rakastaa juustoja ja punaviiniä.

Pienen tutkiskelun jälkeen löysimme Tampereelta Deli 1909 & Wine Barin, jossa pidetään wine tastingejä ja josta saa ihania tapaslautasia ja kiinnostavia pääruokia nautiskeltavaksi. 

Urban Dreams Deli 1909 & Wine Bar 002.JPG

Meitä odotti paikan päällä sommeliere Kirsi Seppänen, joka piti meille punaviinitastingin samalla, kun nautimme tapaslajitelmia. Kirsiä oli mahtava kuunnella: hän kertoi valitsemistaan punaviineistä mielenkiintoisia juttuja. Kyseessä ei ollut ihan kuka tahansa viinin harrastelija, sillä Kirsi on jo muutamaan otteeseen palkittu vuoden nuoreksi sommelieriksi – viimeisimpänä tänä vuonna. Hän kilpailee viineissä kansainväliselläkin tasolla. 

Oli kiinnostava maistella viinejä opastuksella. Olen aiemmin ollut cavatastingissä, mikä oli myös kivaa. Nyt ehkä punkkujen puolella saimme viineistä ja lajikkeista hieman enemmän irti: maistelimme italialaisia viinejä, esimerkiksi kahta erilaista Neppioloa. Paikan viinivalikoima oli muutenkin huumaava. 

Urban Dreams Deli 1909 & Wine Bar 004.JPG

Kun olin nuori, paikan kohdalla oli Valo-kahvila. Hauskaa, kuinka paikat ja tilat säilyy, mutta raflat vaihtuu. Toivottavasti Deli 1909 & Wine Bar säilyy ja pitkään! 

Urban Dreams Deli 1909 & Wine Bar 005.JPG

Terkkuja Kirsille ja ravintolan poppoolle – we’ll be back! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *