Yllätysmenulla Ragussa
Kun ystävän polttareista on pian kulunut vuosi, oli aika kerätä kaasopoppoo kasaan ja viettää iltaa. Mikä olisikaan parempi tapa kuin ravintola ja drinksut!
Paikaksi valikoitui Ludwiginkadulla sijaitseva Ragu. Ja menuksi tietenkin yllätyksellinen Ludari 🙂
Alkupalaksi oli sokeri- ja suolagraavattua lohta ja siikaa, avocadomoussea ja mätiä.
Seuraavaksi saimme eteemme vaahdotettua keittoa, jonka seassa oli popcornia.
Pääruuaksi vasikan entrecote. Ja ihanaa parsaa… Aina hyvä!
Ennen varsinaista jälkiruokaa saimme keittiön terveyhdyksenä omenapiirakan makuja. Herkullista. Juuri sopivan kokoinen!
Jälkiruuaksi mascarponemoussea ja sitruunasorbettia, jonka seassa raparperia.
Kokonaisuutena erinomainen yllätysmenu. Pidin kaikista annoksista kovasti. Alkuruoka jäi mieleen hienona annoksena ja makuina. Ja jälkkärin ihanan kirpeä sorbetti samoin.
Illan päätteeksi päätimme, että nyt on päästävä maistamaan Napue Gin -drinksu. Niinpä suuntasimme muutaman mutkan kautta (joissa Napueta ei tarjoiltu) Brondaan. Bronda oli oikein kiva paikka illallakin, ja musiikkina soi 90-luvun r’n’b ja hiphop. Huisia!
Olihan se ihan hyvää. Brondassa uupumaan jäivät karpalot. Ei silti paras gin tonic, mitä olen juonut. Mutta kaikilla oma suosikkinsa!
M