Heti mulle kaikki fiilis

Tiedättekö tunteen kun odottaa jotain oikein kovasti tapahtuvaksi? Lähimenneisyydessä olen laittanut rullaamaan seuraavat asiat, joiden tapahtumiseen tuntuu kuluvan ikuisuus, mutta kaikki lienevät tapahtua kesäkuun aikana.

  • Silmälasit ja aurinkolasit. Kävin tasan kaksi viikkoa sitten optikolla vihdoin viimein päivittämässä silmälaseja ja samalla löysin aivan ihanat aurinkolasit. Molempien toimitusajaksi luvattiin 2-3 viikkoa. En ala yhtään, jos ne ei tule vielä tälläkään viikolla. Enempi odotan aurinkolaseja kuin silmälaseja.
  • Tilasin reilu viikko sitten netistä vaatteita, joiden toimitusajaksi luvattiin 2-4 arkipäivää. Tänään on viides arkipäivä siitä, kun sain ilmoituksen että tilaus on matkalla ja kuudes arkipäivä siitä, kun tein tilauksen. Viikonloput mukaan laskien, tilauksesta on 9 vrk:tta. Ne ois just näihin viileämpiin päiviin sopivia vaatteita.
  • Ensiviikon torstai-iltapäivä, siinä juhannuksen aaton aattona. Ollaan varattu aika vihkimiseen maistraattiin. <3 Elämäni parhaita päätöksiä.
  • Juhannuksen jälkeinen keskiviikko 26.6. Lähdetään kolmeksi yöksi hotelliin. Tässä kohdin odotan myös, että koiran juoksu ei ala just tuolloin.

Siinäpä sitä on kesäkuun kulua odotella tuota kaikkea tapahtuvaksi. Tämä aamupäivä taidetaan kuluttaa ulkoilemalla, nyt kun on vauvakelitkin. Ei tarvitse pelätä nestehukkaa vauvalla ja koirankaan tassut ei käristy asfalttiin. Kivaa maanantaita!

 

Ps. Lisäsin blogiin insta- ja twitterkuvakkeet, jos joku haluaa seurailla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *