Liikunnasta voimaa

Välillä vain on päästävä pois kodin askareista ja minulla on tällä hetkellä tähän kaksi keinoa. Vaunulenkit aamu- tai päiväaikaan (säävaraus) ja salilla käynti. Vaunuilla ollaan vauvan kanssa liikuttu tänä vuonna kännykkä sovelluksen mukaan 300km verran. Salikortin ostin itselleni netistä äitienpäivän kunniaksi.

Tyttö viihtyy vaunuissa, se edesauttaa kovasti ulkoilua. Hän on viidestä lapsestani ensimmäinen, joka todella tykkää vaunukyydeistä. Välillä ollaan samalla aamulenkillä saatettu 3lk:nen isosisko kouluun ja käyty myös samalla n. 3km päässä kaupassa. Asumme melko korkean mäen päällä ja kaupasta onkin oikeastaan vain ylämäkeä kotiimme ja täytyy sanoa, että kevään lenkit olivat oiva peruskunnon kohottaja raskauden jälkeen. Vaunut, vauva, 5 litraa maitoa ym kauppatavarat kyydissä ylämäkeen. Huh huh, hiki on tullut monet kerrat. Ja yleensä tosi hyvä mieli.

Sali. Salilla vauva ei ole mukana tietenkään ollenkaan, vaan mieheni osallistuu äitienpäivälahjaani hoitamalla sillä aikaa lasta, kun käyn rautaa nostelemassa. Ihastuin totisesti kolmen vuoden tauon jälkeen extempore päätöksestä aloittaa salilla käynti. Näin kesän kynnyksellä sain salikortin -50% hintaan kolmeksi kuukaudeksi. Olen käynyt salilla nyt 2-3 x viikossa, eka kerta oli kyllä ihan pelkkää lihasten herättelyä pienillä painoilla, mutta pikkuhiljaa olen voinut nostaa painoja.

Käyn salilla ihan puhtaasti omaksi ilokseni ilman suuria tavoitteita. Salin jälkeen on jotenkin tosi energinen olo. Tykkään siitä.

Aurinkoista helatorstaita kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *