Pikku prinsessan kesävaatteet

Viikonloppu oli ja meni taas. Sunnuntai oli tosi lämmin päivä ja suureksi ilokseni käytiin lounastamassa ulkona. Omassa vaatekaapissani ei ole juurikaan kehumista, mutta tyttöön olen panostanut ja tässäpä pikku prinsessan kesäpukimia lounasreissultamme 🙂

Luru, reilu 6kk ikää

Ostin tytölle taannoin hellehatun ja mekon. Tykkään noista ihan mahdottomasti. Tyttömäinen mansikkahattu, jonka vihreä  väri sopii mielestäni kivasti tytön silmiin. Aurinkomekko oli myös mielekäs valinta monesta syystä. Käyttäjä itsekin on aurinkoinen ja kyse on hellemekosta. Keltainen sopii kesään. Hatun lieri suojaa silmiä, kasvoja ja niskaa suoralta auringolta ja lieri jotenkin tosi kivasti asettuu, jos sitä esimerkiksi haluaa kääntää pois silmiltä. Hatun materiaali on pehmeää organic cottonia (eli luomupuuvillaa) ja sisäsaumatkaan eivät ihoa hatun alla pehmeytensä vuoksi paina.  Mekossa on yksi nappi olkapäällä, se on very good. Minä en mielelläni pue vauvalle (joka on paljon selällään, eikä pitkiä aikoja osaa vielä istuakaan ilman tukea) vaatteita joissa on napit selässä, koska mielestäni ne painavat ihoa ja ovat hankalia pukea päälle.  Erityisen hyvänä pidän sitä, että nämä vaatteet ovat miellyttävän tuntuisia, eivätkä ylenpalttisesti hiosta.

Kuvan hattu ja mekko ovat Polarn O. Pyretin vaatteita. Design on Ruotsalaista alkuperää. ..minä en ymmärrä, vaikka en yritä yhtään, on minulla tosin paljon Ruotsista lähtöisin olevia juttuja. Mutta ne ovat kyllä yleensä hyviä valintoja niin laadun, kuin estetiikankin puolesta (ja helposti saatavilla), kaikesta kotimaisuuden kannattamishaluistani huolimatta.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan muuten vain halusin kertoa, koska olen näihin vaatteisiin tosi tyytyväinen. Varsinkin hattuun sen käytännöllisyyden ja toimivuuden vuoksi. Se suojasi myös auton ikkunoista väkisinkin läpi tunkevilta auringonsäteiltä.

Tyttö silminnähden viihtyi hatussaan itsekin 🙂 Nauhoista oli iloa ja viihdykettä.  Ja kuosikin kiinnosti.

Polarn O. Pyretin verkkokauppaan pääsee tästä.

-Heidix

muoti lasten-tyyli lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *