Vaatimattomasti vihille – Keep it simple

Tapoja mennä vihille erilaisine seremonioineen ja teemoineen on niin monta kuin avioliittojakin. Mielekkäin vaihtoehto omalla kohdallani on tällainen itse nimeämäni Keep it simple-malli:

  • Puoliso – check
  • Avioliiton esteiden tutkinta maistraatista – check
  • Vihkimisajan varaus maistraattin ja todistajat maistraatista – check
  • Sormukset ja kaiverrukset – check
  • Maistraattiin oikeaan aikaan ja sitten ollaan naimisissa.Voidaan kotimatkalla pysähtyä huoltsikalle kahville ja ottaa selfie.

Simppeliä. Minä tykkään tästä mallista. Se on aivan meidän näköinen. Hillitty. Minä tunnetusti viis veisaan mistään perinteisyydestä omien juhlimisieni suhteen. Mainittakoon, että mies tykkää tästä mallista myös. Uskonnolla ei ole mitään tekemistä näiden häiden kanssa, vaikka kirkkoon kuulummekin.

Menemme siis avioon melko vaatimattomasti, vähin äänin, juurikaan kursailematta. Järjestämme ehkä joskus myöhemmin pienet juhlat.

Olen sentään hankkinut itselleni vihkimiseen uuden mekon, takin ja kengät, etten ihan kettuhousuissa ja lenkkareissa maistraattiin astele. Sormukseksi valkkasin melko vaatimattoman hopeasormuksen parilla kivirivillä, en suostunut edes vilkaisemaan virallisia vihkisormuksia kun ne on mielestäni  ’liian hienoja’ minulle.

Täydelliset häät minun makuuni.

Ensi viikolle ollaan buukattu itsellemme omatoimireissu Kainuuseen, joka toimii häämatkana, kesäreissuna ja minun 39 ja puoli syntymäpäivänä. Mukaan lähtee miehen ja minun lisäksi tietysti Luru-vauva.

-Heidix

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *