Paniikkihuoneesta pihalle – Room escape

Kävimme joululoman lopuksi testaamassa älynlahjojamme Porin Room Escapessa. Kyseessähän on huone, josta pitää päästä tunnissa ulos ongelmia ratkomalla porukalla. Ja nimenomaan porukalla. Yksin olisin jäänyt tyhmänä toljottamaan jo ensimmäistä tehtävää. Siinä olisi hyvinkin saattanut se tunti vierähtää. Mutta room escape todella osoitti tiimityön ja ihmisten erilaisten ajattelutapojen voiman. Meitä oli neljä ja kaikkien ajatus juoksi hieman eri polkuja. Ja jokainen oli tarpeellinen. Itsessään oli hauska huomata kyky katsoa pattitilanteessa eri suuntaan, sinne kulman taakse, ja löytää  uusia ratkaisuvaihtoehtoja. Virkistävää ja itsetuntemusta lisäävää.

Tunti meni aivan siivillä eikä ajatus ilmeisesti juossut ihan oikeita polkuja, koska sinne olisimme jääneet. Odotan mielenkiinnolla mahdollista Porin uutta huonetta ja mahdollisuutta käydä muidenkin kaupunkien huoneissa. Room escape sopisi pienelle työtiimille huippuhyvin, koska se konkretisoi niin hyvin sen, miten eri tavalla eri ihmiset ajattelevat. Myös työelämässä erilaiset näkökulmat yhdessä tuottavat enemmän kuin osiensa summan.

Sanomattakin selvää, että aivojen jäätyä surraamaan kierroksilla, vaadittiin hyvät jälkipelit glögin, kuohuvan ja juustofonduen äärellä. Juuston määrä oli HIEMAN ylimitoitettu, mutta siitä viis. Ihan huippu, erilainen ja uusi kokemus. Menkää ja kokekaa itse!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *