10×10 haaste

Viimeisiä päiviä Saksassa (tällä erää?) ja kevyempiin aiheisiin! Suurin osa tavaroista on jo pakattuna ja lähdössä Suomeen ja kaikki on nyt vietävä matkalaukuissa. Tilanpuutteen vuoksi ajattelin kokeilla 10 vaatetta 10 asua (10×10) -haasteen. Kokeilin päällä saman päivän aikana nämä asut ja kuvailin pikaisesti lapsen päikkyjen aikaan asuvaihtoehtoja kymmenen kappaletta.

Haasteen vaatteet

1 x takki, R-Collectionin teddytakki viime talven alennuksista

1 x laukku, Chloé Roy (aina käytössä)

2 x kengät, maiharit ja lenkkarit

2 x alaosa, farkut ja nahkahousut

4 x yläosa, musta poolo, tummanpunainen neule, vaaleanpunainen neuletakki ja kukkakuvioinen pusero

Tässä vielä asukokonaisuudet (ilman takkia, koska muuten ei näkisi allaolevia vaatteita käytännössä ollenkaan!). Ylläolevassa kuvassa ilman kenkiä haasteen vaatteet ylivalottettuna.

Kyllä sai päätä raapia näiden kokoon saamiseksi. Selvästikin lenkkarit pitää vaihtaa korkokenkiin, kun farkkujen kanssa ei oikein kummatkaan kengät näytä sopivan. Nahkahousut ovat jääneet syyskapselissa lähes täysin käyttämättä ja voivat kyllä kadota matkalaukkuun nytkin. Housut olen ostanut H&M:n alennuksesta muistaakseni 2016. Ne ovat edelleen olleet tänä syksynä myynnissä ainakin verkkokaupassa, jos jollain alkoi ne kiinnostamaan. En ole saanut kovin monesti käytettyä niitä.

10×10 on mielenkiintoinen haaste, siinä tulee todella oman vaatekaapin toimivuus koetukselle. Sain seuraavan kerran 10×10 – kokeiluun paljon eväitä ja  voisinkin ottaa opiksi muiden toteuttamista haasteista. Monet ovat ottaneet yhden mekon sekoittamaan pakkaa. Se lisäisi yhden alaosan ja voi toimia kahtena yläosanakin itsekseen ja esim. poolon päällä. Sitten asuja saisi rakennettua enemmänkin, kun vain 10-11 kappaletta. Myös kesäaikaan olisi kyllä helppo lähteä reissuun 10×10 periaatteella.

Kymmenellä vaatekappaleella aion pärjätä nyt loppuajan Saksassa kotiin matkustusta lukuunottamatta. Vaihdan luultavasti alaosat ja kenkiä vielä, mutta yläosat säilytän. Vaihdan talvikapseliin vasta päästyämme asettumaan taas Suomeen. Onko asuissa riittävästi vaihtelua ja mitä mieltä olette 10×10 -pukeutumisesta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *