neutraali asu

Tänään päälle eksyi aika neutraali asu, verraten ainakin eiliseen! Olen pitänyt paljon värikkäitä vaatteitani viime aikoina ja ruskeamustan neutraali asu kokonaisuutena tuntuu aika tuoreelta värien jälkeen. Kävin kiertelemässä kirpuilla näissä vaatteissa etsimässä villakangastakkia itselleni. Harmillisesti mitään ei löytynyt!

Asusta neule on vuodelta 2017 H&M:lta, käytetty yli 30 kertaa. Aiemmin neule on asukuviin eksynyt sinisten farkkujen kanssa. Housut ovat tuoreempi ostos tähän talvikapseliin, ja niistä on nopeaa muodostumassa eniten käyttämäni housut. Asuissa housut ovat olleet käytössä tänään kuudetta kertaa ja käyttökerran kustannus on 13,67 euroa. Housut ovat olleet asussa viimeksi uuden vuoden aattona. 

Tällaista tänään! Nyt takin metsästys siirtyy nettiin, toivottavasti löydän käytettynä takin. Muuten pitää varmaan tehdä ensimmäinen tilaus Everlanelle, sillä heidän villakangastakkinsa näyttää aivan täydelliseltä. Oikeastaan haaveilen myös Max Maran kashmirtakista käytettynä. Saa nähdä saanko takkia tälle talvelle vielä hankittua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *