kaverin lapsen synttäriasu

Tässä asussa kävimme ystäväni lapsen synttäreillä. Housut ovat ensimmäistä kertaa käytössä. Halusin keväälle ja kesälle pinkit housut ja sellaiset löytyivät yllättäen Sézanelta. Nämä tilasin siis samalla, kun leväelahkeiset farkut ja kamelin värisen Gaspard -neuleen. Nämä ovat siis toinen kahdestakymmenestä vuoden uudesta ostoksesta. Taidan nämäkin ottaa jo talvikapseliin, kun en mistään tunnu löytävän vaaleita housuja. Kaksi kuukautta olen metsästänyt niitä ja ei uutena tai käytettynä sopivia ole ilmeisesti edes olemassa.

Okei. Housut ensimmäistä kertaa käytössä. Hinta vielä 95 euroa. Pusero äitini vanha, käyttökertoja en muista ja kustannuksista ei tietoa. Vaaleanvihreä tuntuu olevan kevään ensinmäisiä värejä, oranssin, pinkin ja keltaisen lisäksi. Asu on siis vahinkotrendikäs 😅

Mitä sanotte värien yhdistelystä? Muistatteko aikaa, jolloin color blocking tuli tosissaan muotiin, joskus kymmenen vuotta sitten? Olen nyt yhtä innostunut väreillä leikkimisestä, kun silloin (vaikka silloin vain suunnittelin, mutta en uskaltautunut kokeilemaan oikein mitään yhdistelyjä).

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *