Tässäpä se ”tauko” nyt tällä erää meni. Lisäsin toukokuussa käyttämiini vaatteisiin neljä vaatetta alkuviikolle. Trenssin, punoskorkokengät, vihreät farkut ja kukkatopin. Takkia olen jo käyttänyt ja toistakin takkia kuun aikana, mutta en tiedä vaikuttaako niitä hikipäässä koettaa esitellä, kun takkia ei tarvitse kun aamulla/tuullessa enää.

Asu 1

Tässä se trenssi, löysin jättikokoisia trenssin käytettynä ja vitsit en olisi kyllä koskaan voinut ostaa uutena tällaista. En ole yhtään varma osaanko käyttää koko takkia ja sen kanssa on niiiiiin itsensäpaljastelijaolo. Ihmeen tiukkaan saatu mielikuva trenssitakkisista pippelin esittelijöistä minullekin päähän. Yhtäkään en ole trenssi päällä tavannut. Toppi on Monkista, 1/30 käyttökerta ja muistaakseni 15 euroa se maksoi. Housut ovat olleet alkukuusta ahkerasti käytössä. Nyt on 12. käyttökerta ja käyttökulu on 8,75 euroa.

Asu 2

Vihreät housut ja tummansininen neulepaita. Housut olen näemmä rummuttanut vähän pieniksi. Nämä ovat juuri ne kaikkialla koko talven pyörineet  Zaran ”slouchy” farkut. Mutta kun ne kutistaa kuivausrummussa ja saa lisää lihasta reiteen niin saa tavalliset hassusti istuvat farkut. 18. käyttökerta ja kustannus 2,2 euroa. Toppi on seitsemännettä kertaa käytössä ja kustannus on 10 euroa.

Asu 3

Toista kertaa sama toppi. Ja siihen sitten Arketin housut ja lämmikkeeksi kourallinen neule. Housujen käyttökerta on seitsemäs ja kustannus 14,15 euroa. Neuleen käyttökerta on 17. ja kuluna 6,8 euroa. Topin kustannus 7,5 euroa. Kengät tulivat uutena tähän asuun kuukaudelle.

Asu 4

Postauksen viimeinen asu. Tässä asussa ei mitään uutta. Toppi on alkukuukauden 10×10 haasteesta ja housut puolikuun samasta haasteesta. Topille käyttökerta on neljäs ja housuille käyttökertoja on tullut uli 30.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *