minihameista muisteluun

Minihame. Ei tulisi enää mieleenkään käyttää ilman tummia sukkahousuja minimittaa. Muistaako kukaan sitä aikaa 12+ vuotta sitten, kun kuppilaan mentäessä laitettiin pelkkä pitkä toppi ja legginsit jalkaan? Topit ylsi juuri takapuolen alapuolelle ja ainakin itse käytin legginsejä, jotka vastasi 60 denierin sukkahousuja peittokyvyltään. Niin ja topit oli mallia sweetheart. Eli olkaimettomia. Jep. Melko alasti on tullut pyörittyä kylillä. Vai olinko se vain minä 😄

Neule Hallhuber Hame & Other Stories

Neule on saksalaisen Hallhuberin syksyn mallistosta. Ostin sen korvaamaan pesussa kutistamaani R-collectionin neuletta. Sen hihat otin uusiokäyttöön säärystiminä. Olen ehtinyt neuletta käyttämään kolmesti kuukauden sisällä, ja käyttöhintaa on vielä 33 euroa. Neuleessa on hauskat hihat, mutta ei käytännölliset! En koskaan muista leveiden hihojen pyörivän aina edessä.

Hame on myös tältä syksyltä, olen himoinnut villakankaistaruutuminaria yhtään liioittelematta ainakin viisi vuotta. Nyt vihdoin löysin yhden ja haluaisin ostaa toisenkin. Harmittelen säännöllisesti edellisen vastaavan perään, se kun mahtui minulle kaksi vaatekokoa sitten. Eli lukioikäisenä. Hame on ollut päälläni kolmesti sekin, 23 euroa kustantaen käyttökerralta.

Miten teidän suhteenne minimittaan?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *