levenevien lahkeiden paluu?

Jostain syystä himoitsin todella pahasti ns. kick flare-farkkuja. Vuosien pillifarkkujen käytön jälkeen olen niin korviani myöten kyllästynyt niihin, että haluaisin ostaa jokaisen vastaantulevan alaosan, kunhan se ei ole pilli. No, levenevien farkkujen löytäminen olikin työ, ja sitten menin hätäpäissäni ostamaan marraskuun vaihteessa nämä Amsterdamista, kun oli jo kiire junaan, kaikilla oli jo nälkä ja oltiin nukuttu huonosti.

Tarinan opetus on minulle selvä. Älä osta kiireessä ja nälkäkiukkuisen porukan kanssa mitään! Varmasti paremmat levenevälahkeiset farkut olisin löytänyt ajan kanssa ja nyt olen  kiinni näiden kanssa. Positiivista on, että näiden housujen väri antaa sotkujakin anteeksi ja ne ovat kuitenkin mukavat päällä.

Tämä asu on toista kertaa ylläni. Yläosa on villaneule, jossa on ihanat puhvihihat. Se on heinäkuulta ja olen sitä ehtinyt käyttää kymmenen kertaa (á 6,9 e). Housuja olen käyttänyt aika paljon asioilla juostessa ja käyttökertoja on kahdeksan kertynyt (à 8,63e). Kengät on päällä 16. kertaa (à 15,75 e).

Sellainen syksyn kapselin asu tänään, mitä mieltä olette farkuista?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *