karamellin ruskea parinaan farkkua

Nyt välipäivien ratoksi jatkan heti kolmannella tietoisten värivalintojen asulla. Huomenna taas sitten seuraavan kimppuun! Tänään kokonaisuus rakentuu yhden päävärin ja tehosteen varaan. Tässä (näemmä todella uupuneen näköisissä asukuvissa, voisipa nukkua paremmin!) nyt on värinä karamellin ruskea ja tehosteena vaalea farkku. Aikaisemmin olen esitellyt yhden värin ja yhden liukuvärin asukokonaisuudet.


Kolmas sovellus minulle yksivärisestä asusta on tuoda jokin tehosteväri yleensä asusteiden kautta asuun. Asun pohja on yksivärinen, mutta halutessaan useampaa sävyä sisältävä ja asusteet tai yksi asun elementeistä on muuta väriä tuomassa asuun mielenkiintoa. Minulla aina yleensä laukku, kengät ja vyö ovat eri väriä muun asun kanssa. Myös esimerkiksi takki voi olla muun asun kanssa hyvin tehoste/kontrastivärinen. Kenkien, laukun tai takin vaihtaminen eri väriseen ja tyyliseen muuttaa asuja helposti aivan toisenlaisiksi tunnelmaltaan. Tällaisten vaihdosten teko toimii kapselivaatekaapissa erityisen hyvin, mikäli vaatekaappi on kunnolla kuratoitu! Minun vaatekaappini ei ole, ja vaatteissani on paljon eri värejä. Asun kokoaminen olikin yllättävän vaikeaa, kun en halunnut toistaa mustaa kokonaisuutta.

Tässä asussa nyt housut toimivat tehosteena muuten karamellin ruskeaa sisältävien vaatteiden kanssa. Ruskean sävy vaihtelee vaatteiden välillä, samoin syvyys, mutta mielestäni asu on silti harkitun oloinen ja toimiva. Mitä mieltä olette asusta ja värien käytön tavasta?

Niin ja asusta housut on +30 kertaa käytetyt, takki on monta vuotta vanha Marimekon villakangastakki (+300 käyttökertaa), laukku Chloén Roy (+200 käyttökertaa) ja neule on käytetty minun toimesta 8 kertaa (ei tietoa ostohinnasta, äidiltäni saatu). Kengät ovat siinä n. 30 käyttökerran tienoilla nyt. Ihan jees kokonaisuus!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *