Sézaneostoksia kesken kapselikauden

Jonkinverran selkärangaton olo, kun olen taas muutaman ostoksen tehnyt. Tässä esittelyssä Sézane Octavia. Nyt, kun kirjoittaa blogia ei voi itseltään piilottaa ostoksia ja unohtaa niitä. Aiemmin en tajunnut, kuinka usein ostan vaatteita (silloin viikottain). Nyt sitten tiedän tasan tarkkaan joulukuun shoppailut. Tein tilauksen jouluaattona saatuani lapsen nukkumaan autossa tunnin itkun jälkeen Sézanelta. Tilasin uudelle vuodelle puseron ja muutaman neuleen. Päädyin pitämään puseron lisäksi tämän neuleen. Jotain hyvää jos tästä ostoksesta hakee, niin en enää onneksi tee nopeasti ostopäätöksiä, istuin tämänkin neuleen kanssa kolme päivää ennen ratkaisua.
Neule on päällä ensimmäistä kertaa, cost per wear on siis 95 euroa. Se on mohair, alpakka & polyesterisekoitetta ja unelmapehmoinen turvaneule. Siitä ei irtoa kuituja juurikaan. Inhoan neuleita, jotka pölisevät ja sitten irtoavia kuituja on silmissä kutittamassa.

Muut asun osat on käytetty yli 30 kertaa, enkä sen yli laske kuluja ja käyttökertoja.

En vain voinut vastustaa neuleen väriä ja sitä, kuinka se sopii hiuksiini, silmiini ja ihoni väriin. Väri on aika talvinen, mutta neule on ajaton ja näen itseni käyttämässä sitä vuosien ajan. Toivottavasti se pitää paikkansa. Mitä pidätte Octavia -neuleesta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *