villakangashousut käyttöön

Päivän asuksi valikoitui talvikapselista beige merinovillaneule ja mustat villakangashousut. Kuvaa en päivänvalon aikana ehtinyt ottamaan, keinovalo vääristää värejä jonkin verran, pahoitteluni! Housut ovat uudet tälle talvelle. Olen kapselivaatekaappiin siirtymisen jälkeen hankkinut aika useat housut erilaisissa tyyleissä. Useat vanhoista alaosista ovat ikävä kyllä jääneet pieniksi tai muutoin huonosti istuviksi sekä tyyliltään vanhentuneiksi. Olen tehnyt hankintoja suunnitelmallisesti ja jo olemassa oleviin yläosiin sekä takkeihin sovittaen. Toivon hankintojen olevan monivuotisia ja kestäviä.

Halusin talveksi löysemmät, suorat villakangashousut hieman vajaassa mitassa ja korkealla vyötäröllä. Housut olivat haaste löytää ja tein muutaman tilauksen eri verkkokauppoihin ennen sopivien löytymistä. Pidän suorista housuista ja nyt minulla on toiset vihreäruutuisten lisäksi. Näissä on silitetyt prässit, mutta ensimmäisen pesun jälkeen en taida prässätä housuja uudelleen niin ne tuntuvat (ja näyttävät) rennommalta käytössä.

Asussa mustat villakangashousut ovat nyt ensimmäistä kertaa päällä (3/5 uusista ostoksista talvikapseliin), käyttökertakustannus 79,9 euroa. Neuleesta on muovautunut selvästikin lempivaatteitani käytössä, kun se on jo asukuvaankin päässyt kolmatta kertaa. Neule on päällä seitsemättä kertaa. Kengät ovat toissasyksyiset ja käytetty yli 30 kertaa.

Miltä asu ja housut vaikuttavat?

Neule osana asuja aiemmin:

Eräissä lempivaatteistani

Brownie

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *