hiihtolomaunelmia

Taas vuorossa on esittelyssä talvikapselin osasista rakennettu, aika talvinen asukokonaisuus. Nyt on ollut niin pimeitä päiviä, että ilman kattovalaistusta ei kuvaa saa otettua ja mietin jo lisävalojärjestelyjä.

Päivän asun yläosa, Sézanen villapolyneule, huokuu minulle 80-luvun vaihteen ja 90-luvun hiihtokeskuksien after ski-juopottelua, hiihtoreissuja ja lämmintä kaakaota. Mielikuva on niin vahva, että meinasin neuleen palauttaa sen vuoksi. Kuitenkin totesin, että neule on juuri mielikuvansa vuoksi hauska talvineule ja nostattaa päällä pitäessään aivan omanlaisen tunnelman päivälle. Neule on neljäs viidestä ostosta talvikapseliini tälle talvelle.


Yhdistin neuleen nyt aika grungealaosaan: maihareihin, ruutuhousuihin ja metallikuviovyöhön. Mielestäni asun ylä- ja alaosa eivät kuitenkaan liikaa riitele tyyleiltään. Alaosa rikkoo neuleen tyttömäisyyttä sopivasti ja kuitenkin aikakaudeltaan yhteen sopien. Hiuksetkin laitoin vuosikymmeneen sopien, suunnilleen ainakin. Valkoinen hiuksissa näkyvä kökkö oli peilissä ja harmittaa kuvassa. Jos sen kuitenkin pystyy unohtamaan, niin mieltä te olette asustani?

Asusta neule on ensimmäistä kertaa päällä, à-hinta vielä 100 euroa, housuja olen ehtinyt pitämään aika paljon, nyt 11. kerta ja à-hinta 8,65 euroa. Housut on muuten Armedangels-merkkiä, se on saksalainen oman ilmoituksen mukaan kestävä vaatemerkki. En ole tarkemmin aiheeseen perehtynyt, mutta housujen laatu on ollut pettymys. Olen joutunut ompelemaan koko toisen lahkeen käänteen jo uusiksi ja kahden pesun jälkeen kangas on jo kulunutta. Kengät on vanhat tutut Dr. Martensit, joiden jatkuva käyttö alkaa jo nyt vähän kyllästyttämään niiden hankalakäyttöisyyden vuoksi. Silti ne ovat parhaat talvikenkäni koko aikuisiältäni.

Housut aiemmin:

Brownie

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *