Réalisation Par kokemuksia

Jatkan review-postausten parissa jakamalla kokemukseni australialaisesta, mutta myös Euroopassa varastoa pitävästä Réalisation Parista.

Réalisation Par. Tuo instagramin ikisuosikki, jonka tuotosta on vuoden 2018 superhyper it hame the Naomi kuosissa wild things. Aikaisempi suursuosikki muutaman vuoden takaa the Alexandra mekko kaikissa printeissään. Muutkin merkin vaatteet keikkuvat korkeilla listoilla, mikäli haluaa pukeutua, kuten sometähdet ja maailmanjulkkikset vapaalla tai muuten pitää merkin tyylistä, kuten minä.

Merkin vaatteet ovat kohtuuhintaista silkkiä. Merkin silkki on ohutta ja läpikuultavaa, eikä merkki harrasta vuorikankaita vaatteissaan. Vaaleat mekot siis kuultavat läpi ja aiheuttavat mahdollisia alusvaatehaasteita.

Wild things -hame kesällä

ostaminen ja palauttaminen

Verkkokaupalla on UK ja Europe versionsa, jossa hinnat on punnissa. Hinnat sisältävät tällöin arvonlisäveron. Verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Toimitus on ilmainen yli 250 punnan ostoissa, muutoin 12 puntaa. Ilmaisen toimituksen rajan ylittääkseen pitää tilata ainakin kaksi vaatetta. Vain yksi mekoista on tasan 250 £.

Maksuvaihtoehdot ovat luottokortti, pay pal ja google pay. Palautus on maksullista, maksaen lähetysseuratun postipaketin kustannukset.

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja joustavaa. Tilasin mekon kesällä Saksaan, mutta se oli pieni ja halusin vaihtaa suurempaa kokoon, mutta toimituksella Suomeen. Tämä onnistui parilla viestillä asiakaspalveluun ja sain mekon suuremmassa koossa viikossa. Minun ei tarvinnut tehdä uutta tilaustakaan.

eettisyys ja kestävyys

Réalisation Par ei tuota kahdeksaa kertaa vuodessa uutta mallistoa, se myy samoja vaatteita vuodesta toiseen ja lisää sekä poistaa mallistoon yhden vaatteen kerrallaan. Vaatteet tehdään Kiinassa. Enempää brändi ei sivuillaan asiaa avaa. Tilatut vaatteet saapuvat pakattuna tuplamuoviin, sillä paketti on muovipussi ja tuotteet on myös yksilöpakattu muoviin.

Julia -mekko

tyyli ja koot

Réalisation Par on minulle kesävaatteiden kruunaamaton kuningatar. Mekot ovat mielestäni todella kauniita ja laskeutuvat imartelevasti. Mikäli tilaisuuksia tulee, tulen varmasti tekemään vielä tilauksia merkiltä.

Mekkojen tyylit ovat aika antavia ja eivät ainakaan omassa arjessa juhla-, lomareissu- tai vapaa-ajan käytön ulkopuolelle eli töihin soveltuvia.

Koot vaihtelevat vaatteiden välillä. The Naomi -hameessa olen kokoa S ja ainoassa mekossani koko S oli auttamatta pieni. Onneksi jokaisen vaatekappaleen kohdalla on tarkasti ilmoitettu kyseisen vaatteen mitat ja huolellisella mittaamisella olisin itsekin tilannut suoraan oikean kokoisen mekon. Mekot voivat olla todella lyhyitä ja pituuttakin kannattaa mittailla omaan varteen tarkoin, jos ei aivan minimitasta välitä.

yleisesti

Mikäli halajaa hieman erilaista pukeutumista kesän juhliin, suosittelen! Kokemukseni kahdesta tilauskerrasta ovat vain positiivisia ja merkin vaatteet ovat olleet hyvälaatuisia.

Réalisation Par järjestää kahdesti-kolmesti vuodessa 25% alennukset, Black Fridayn aikoihin ja keväisin. Aletuotteita ei voi kuitenkaan palauttaa niin, että rahansa saisi takaisin. Ne voi vain vaihtaa tai jättää rahansa store creditiksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *