syyskapseli 2019

Vuorossa on nyt esittelyssä minun ensimmäinen syyskapseli. Sen rakentaminen otti aikaa. Sain hiottua itselleni melko hyvin toimivan pohjan, jota aion soveltaa myös kohta tehtävään talvikapseliin. Puutteita kapselissani oli vain takkiosastossa. Kolme neljästä  on vanhoja heräteostoksia ja tänä kesänä ostamani kauluspaidan ja vuorittoman villakangastakin yhdistelmä (shacket/overshirt) oli ainoa minua tyydyttävä takki. Ensi syksylle on ehkä investoitava uuteen +5–10 celciusasteen takkiin. Kapselissa olisi muuten voinut olla vähemmänkin vaatetta, mutta pidän valinnanvarasta.

Syyskapseli

Puserot x 6

Neuleet x 10

Neuletakit x 2

Housut x 7

Hameet x 2

Haalari/mekko x 2

Takit x 4

Kengät x 5

Laukku x 1

Tässä vielä kuvina kaikki kapselin vaatteet

Sellainen minun syyskapseli syyskuusta marraskuun loppuun! Värimaailman valitsin etukäteen ja olin tyytyväinen niiden yhdisteltävyyteen. Neutraalien värien pohja ja kaksi-kolme tehosteväriä antavat valtavasti vaihtelun mahdollisuuksia. Tehosteväreinä minulla siis vihreän ja punaisen sävyt nyt. Perusväreinä toimivat ruskea, harmaa, tummansininen, valkoinen, musta ja farkku. Kaikki väreistä ovat vuodesta toiseen pukeutumiseni lempisävyjä.

Asupostauksia löytyy tunnisteella syyskapseli2019. Lue myös Kapselipuvustoon vinkkejäMitä kapselivaatekaapin lisäksi?kapselivaatekaappi lyhyesti

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *