Painopehmo

Pitkään olen miettinyt lapselle paino lelun/pehmon tekemistä. Ajatuksena helpottaa paikallaan pysymisen vaikeutta, erityisesti ruokailu tilanteessa herkästi jalat lähtee liikkeelle tai lapsi kokonaan pois pöydästä. Nystyrä tyynyä on kokeiltu, ei oikein meille sopiva. Nyt kokeillaan painolelua jalkojen päälle rauhoittamaan.

Päätin tehdä koiran. Kankaita esille kaapista ja koiran vartaloksi valikoitui harmaa college kangas ja korviin ja häntää värikäs college kangas. Vähän rusettia somisteeksi ja nappia silmiksi ja nenäksi.

Suunnitelma muuttui useamman kerran projektin edetessä. Ensin olin ajatellut vaan ommella koiran ja täyttää sen. Mutta sitten mietin, että koiraa ei voi pestä täytteiden kanssa…. Joten päädyin tekemään koiran mahaan tarra nauhalla suljettavan aukon ja tein pieniä pussukoita joihin laitoin paino materiaalin ja pussukat saisi mahan aukosta tarvittaessa pois pesun ajaksi. Paino pussukoita tein 9 kpl, niissä painoja vanhaksi menneet riisit ja makaronit. Ja tein vielä 5 kpl vaunu täytteisiä pussukoita, jotta koira ei olisi lättänä.

Semmoinen siitä nyt tuli. Ja siihen sai käytettyä kankaan jämiä sekä vanhaksi menneet riisit ja makaronit. Toivotaan tästä apua lapsen levottomille jaloille…

hyvinvointi lapset vanhemmuus hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *