Uusinta ompelusta

Viimeksi kirjoitin ompelu harrastuksen alkujuirilta ja pohdin, kuinka ensimmäisestä ompeluksesta puuttui yksityiskohdat. Nämä nyt viimeisempenä valmistuneet tuotokset. Ei näissäkään suuria hienouksia ja mahtavia yksityis kohtia ole, mutta jo enemmän muotoa ja muotoilua. Rakastan kukka kuoseja, varsinkin isoja kukkia. Muistaakseni Nappinjan kangasta näissä käytetty.

Mekossa on pääntie joustokanttinauhalla, tasku löytyy ja rypystystä mekossa. Näitä minä tykkään käyttää nykyisin ompelumissani vaatteiissa. Taskua arvostaa omassa vaatteessa, että puhelimen saa sujautettua mukaan, niin miks ei lapsenkin vaatteeseen. Saa matkaan oman pikku tavaran tai vaikka nenäliinan. Joustokanttinauha helppo tapa huolitella pääntie. Myös aluvaate kuninauha nimellä myydään, se on jo valmiiksi taitteellakin. Säästyy resorin tai kankaan kanttaukselta pääntiehen. Tässäkään en käyttänyt kaavoja, vaan otin lapsen paidasta hivenen mittoja hihan pituuteen ja vatteen leveyteen.

Loppu kankaasta pipo ja tuubihuivi kevääseen. Ruusuke pipossa tuo tyttömäisyyttä lisää. Pipoon käytin kaavaa, jonka olen aikanaan kyhäillyt.

muoti lapset lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *