Äitienpäivän kunniaksi asukuvia

Hyvää äitienpäivää toivottelen kaikille, vaikka joku jo ehtikin kyseisen tavan leimata hölmöksi. Tänään on kuitenkin ollut totutusta poiketen kaunis, lämmin ja aurinkoinen äitienpäivä. Yleensä sataa räntää tai on vähintääkin kylmä. Nyt olemme saaneet nauttia aivan mielettömistä keleistä ja itse olen yrittänyt ottaa kaiken irti tästä omituisesta, mutta ihanasta sääilmiöstä.

Minä olen saanut olla äitinä jo 11 vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut monenlaista, enkä katso taaksepäin yksistään iloiten. Äidiksi kasvaminen on ollut ehkä haastavin tehtävä ikinä. Samalla myös antoisin ja tunteita herättävin. Rakkautta omiin lapsiin ei voi edes mitata, joten tyydyn toteamaan, että he ovat kaikkeni.

Asukuvailut ovat jääneet viime aikoina unholaan ihan jaksamisen vuoksi. On helpompaa räpsäistä pikaotoksia sisustusblogiin tai vaateista ilman mallia. Nyt sitten ryhdistäydyin ihan sen verran, että äitienpäivän kunniaksi laitoin mekon ja ripsaria kyläilyjä varten. Kahvittelujen jälkeen sain aikaiseksi jokusen otoksen kevät vehreässä pihassamme. Nämä saattavat olla vimeiset asukuvat tältä pihalta. Seuraavan kerran maisemat ovatkin jo toisenlaiset.

Nautitaan vielä hetki lämmöstä ja auringosta näiden asukuvien myötä!

äiti 1.jpg

 

äiti 2.jpg

 

äiti 3.jpg

 

äiti 4.jpg

 

äiti 5.jpg

 

äiti 6.jpg

 

äiti 7.jpg

Mekko: Kaisu Heikkilä (second hand)

Kengät: Minna Parikka (second hand)    

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *