Ale hairahdus

 

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Uusi vuosi on alkanut kovin kylmissä merkeissä ja se houkuttikin eilen selaamaan netistä matkoja lämpöiseen. Tosin vasta aikaisintaan keväällä voisin ehkä pitää viikon vapaata. Jos perheemme mielii taas lomareissulle, täytyy kukkaronnyörit sitoa umpisolmuun ja tämän naisen pysyä kaukana kaikista ostosmahdollisuuksista. Aikaisemmassa postauksessa näin lupasinkin jo tehdä, mutta kuinkas sitten kävikään…?!?

Vein tyttäreni alennusmyynteihin H&M:lle, koska hänellä oli sinne joululahjaksi saatu lahjakortti. Yritin itse pysytellä poissa naistenpuolelta, mutta erään vaaterekin ohikäveltyäni silmiini osui aivan ihana mekko. Samaista mekkoa olin hypistellyt useaan otteeseen jo syksyn aikana, mutta pysynyt lujana ja jättänyt sen kauppaan. Nyt kyseisessä mekossa oli alennuslappu, sitä oli vain yksi jäljellä ja juuri minun kokoani. Epätoivoisena ajattelin, että se ei kuitenkaan näytä kivalta päälläni, mutta toisin kävi. Se oli juuri sopiva ja muutenkin ihana. No eihän siinä auttanut muu, kuin kiikuttaa mekko kassalle. Onneksi alennuslapussa luki 10e, joten ihan kauheasti en päässyt köyhtymään.

Nyt olen sitten pysynyt kaukana kaikista mahdollisista kaupoista ja ostopaikoista nettikirppikset mukaanlukien. Tein jo syksyn aikana useita hyviä löytöjä, joista riittää tällaiselle vaihtelunhaluiselle pitkäksi aikaa kivaa puettavaa. Erityisesti löysin kauniita mekkoja, joita päätyy sitten tänne blogiinkin, kunhan taas ehdin kuvailla. Tarvetta ei siis todellakaan ole millekään erityiselle eli nyt vaan säästämään, että pääsisimme taas reissuun. Yritän pitää tämän mielessä, kun houkutus iskee.

Huomenna alkaa koululaisten arki, juuri kun itsellä hieman helpottaa töissä. No saanpahan muutaman tunnin aikaa omille touhuilleni ja tietenkin tälle blogille. Omat opinnot jatkuvat sitten vasta seuraavalla viikolla 11.1, joten vielä ensi viikon ajan tiedossa rauhallisempaa eloa. Käykäähän kurkkimassa heti ensi viikolla täällä, sillä mekkopostauksia on tulossa!

ale 2.jpg

ale 3.jpg

ale 4.jpg

ale 5.jpg

ale 6.jpg

ale 7.jpg

Mekko: H&M

Kengät: Bianco (kierrätyksestä)

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *