Alennuksen alennus

Kaikki hienot löytöni eivät suinkaan löydy kirpputoreilta tai kierrätyskeskuksista. Osa vaatehuoneeni sisältöä tulee ihan tavallisista kaupoista, mutta hyvin harvoin täysihintaisena. Olen nimittäin varsinainen alehaukka. Pengon aina kaikki alerekit tai bongaan verkkokauppojen alennuksen alennukset. Se ei tarkoita sitä, että ostaisin mitä sattuu tai kertakäyttövaatteita. Vuosi vuodelta olen tarkempi laadusta ja materiaaleista sekä vaatteen monikäyttöisyydestä ja pitkäikäisyydestä. Luen huolella materiaaliselosteen ja pohdin onko minulla kyseiselle vaatteelle todella käyttöä. Monesti olen vielä kassan tuntumasta kääntynyt takaisin, kun järki on vienyt voiton. Tahdon vaan todella, ettei vaatehuoneeni täyty liikaa ja ettei pukeutumiskulttuurini olisi pelkästään kerran päälle ja kiertoon tyyppistä touhua. Tottakai huteja sattuu aina joskus, mutta nykyään aina vain harvemmin. 

Yritän myös pohtia kauden vaihtuessa, mitkä ovat niitä juttuja, jotka minulta tulevaa kautta ajatellen uupuu. Sitten vaan ryhdyn bongailemaan alennusmyyntejä, että josko tarvitsemani tuotteet löytyisi sieltä. Varsinkin verkkokaupoissa alesivuilla on alennuksessa myös edellisen vuoden tuotteita, ei pelkästään edellisen vuodenajan. Kesänalennusmyynneissä oli kesävaatteiden lisäksi viimevuoden syys/talvi/kevät tuotteita vielä yllin kyllin. 

Itse bongasin alla olevat tuotteet ihan Elloksen verkkokaupasta. Minulta puuttui syksyä ajatellen matalat nilkkurit, hattu, neuletakki ja mustat pillifarkut ja kappas löysin kyseiset vermeet ihan puoli ilmaiseksi. Nilkkureita Elloksen sivuilla oli vaikka minkälaisia, mutta kotiutin itse nämä mokkanahkaiset perusbootsit. Nämä kun voi yhdistää monenlaisiin asuihin ja suojaamalla mokkanahka on mitä ihanin materiaali. Hattu oli ihan mustlöytö. Se on 100% villaa ja mielestäni sopii tähän tämän syksyn boheemiin seiskytluvun tyyliin. Neuletakkeja nyt tarvitsee aina ja liila versio on ihanan syksyinen. Tässä varmistin, että materiaali olisi enimmäkseen villaa, kun akryylineuleet eivät tahdo kestää käyttöä. Ja lopuksi löysin ihan tavalliset mustat pillifarkut, joiden ostoa tai käyttöä tuskin tarvitsee perustella. Yhdet mustat siistit housut pitää aina olla naisen kaapissa. Vaikka pukeudun usein väreihin, täytyy perusvaatteiden olla simppeleitä ja yksivärisiä ja niihin sitten yhdistellään jotain hauskempaa.

Nämä neljä monikäyttöistä tuotetta kustansi n.70e yhteensä ja ehkä muutaman killingin päälle. Minusta ei paha hinta hyville perustuotteille, joita uskon käyttäväni ja yhdisteleväni moneen syys- ja talviasuun. Tulette varmasti näkemään näitä erilaisissa yhdistelmissä täällä blogissa. 

 

 

DSC_0064[1].JPG

DSC_0055[1].JPG

DSC_0078[1].JPG

DSC_0076[1].JPG

 

muoti ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *