Beige villakangastakki

Eikös ollutkin mielikuvituksellinen otsikko?! Ihan itse keksin! 😉 Jotenkin ei vaan irronnut tänään. Päädyin siis ilmaisemaan vain sen, mitä kuvissa on eli beige villakangastakki. Tämäkin takki on vielä liian paksu näille keleille, mutta ei tässä tosiaan kauan mene, kun tuo on juuri passeli takki vetää ylleen.

Näissä kuvissa takki on auki, mutta normisti se on tietenkin kiinni ja vyöllä tiukasti köytetty. Ihastuin takkiin viime talvena alennusmyynneissä ja siitä tulikin kovasti käytetty takki kevättalvella. Sen voi pukea niin arjessa, kuin siistimpänä takkina juhlaan. Kaappini ollessa täynnä mustia takkeja, (kuten suomalaisilla yleensä…)  on tämä virkistävä poikkeus, vaikkei nyt mikään älyttömän erikoinen olekaan. Kovin erikoisille takeille ei vaan ole tarpeeksi käyttöä, että niitä kannattaisi hankkia. Yksiväriset perustakit nyt vaan käyvät moneen asuun ja tyyliin, joten parempi kuitenkin pelata varman päälle.  

Takit ovat yleensä hinnakkaita, joten kovin montaa yksilöä ei perustallaajan kaapissa voi edes kerralla olla. Myös vuodenajat täällä Suomessa haastavat meitä monenlaisilla takeilla ja niiden ominaisuuksilla. Siinä missä toisissa maissa pärjää muutamalla versioilla, meillä on oltava monta variaatiota riippuen lämpötiloista ja viiman asteesta. Siksi monet meistä päätyvät yksnkertaisiin ja monikäyttöisin ratkaisuihin päällysvaatteiden suhteen. Kovin kirjavat ja erikoiset takit jäävät helposti kaappiin, eikä niille löydy Suomen omituisissa sääoloissa todellista käyttöä. Ei sillä, ettei joskus olisi kiva iloitella vaikka iloisen värisellä takilla, mutta jos se sopii vain yhteen asukokonaisuuteen, ei kukkaro kestä moisia hankintoja.

Näihin kuviin iloisen värin tuo ainoastaan ihana aurinko, joka paistaa. Nyt kun katson ulos, niin vettähän siellä satelee, mutta todistettavasti aurinko on paistanut tälla viikolla. Mukavaa torstaita kuitenkin ja palataan huomenna asiaan ihantoisenlaisen takin kanssa!

beige 1.jpg

beige 2.jpg

beige 3.jpg

beige 4.jpg

beige 5.jpg

Takki: Ellos

Poolo: Benetton (kierrätyksestä)

Hame: Kirsi Design (kierrätyksestä)

Kengät: Trio (kirppiseltä)

Laukku: h&m

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *