Black lady

Ihan koko mustaa asua en enää kovin usein vapaa-ajalla käytä, koska töissä tulee pukeuduttua mustaan koko ajan. Silti musta on tyylikäs ja helppo väri. Itselleni pelkkä musta hävittää kasvoista vähäisenkin värin, kuten kuvista näkyy. Tarvitsisin kasvojen läheisyteen edes huivin, joka toisi kasvoille lämpöä.

Näissä kuvissä olen yhdistänyt yhden lempimekoistani mustaan kokonaisuuteen. Mekko on yleisilmeeltään myös tumma, mutta siinä on vaikka minkä värisiä kuplia. Tämän mekon kanssa voi laittaa valkoista, liilaa, keltaista, vihreä ja niin edelleen. Mekosta löytyy siis monenlaisia sävyjä ja sen ilmettä voi tosiaan muuttaa valitsemalla vaan jonkun sävyn mekosta. Myös erilaisilla asusteilla mekosta saa hyvin eri tyyppisen. Se voi olla tällainen ladymainen tai todella tyttömäinen.

Mekko on lyhythihainen ja suht kevyt, joten ihan talvikäyttöön se ei ehkä ole parhaimmillaan. Kerrospukeutumisella (poolo alle ja sukkahousut) se kuitenkin soveltuu vielä syksyyn. Kesällä se on taas aika tumma, mutta valkoisilla asusteilla ehkä ihan passeli.

Mekon malli on armollinen ja mukava päällä, kun sen leikkaus lähtee rintojen alta. Ehkä mekko on hieman tyttömäinen, mutta se on mukava päällä ja kai tällainen ”täti-ihminenkin” voi joskus olla vähän tyttömäinen. Ainakaan tässä mekossa ei tarvitse huolehtia mahan turvotuksesta, jos sattuu ruokailemaan mekko päällään! 😉  

Näissä kuvissa aurinko paistaa ja syksy on kauneimmillaan. Toivottavasti viikko on ollut aurinkoinen ja ihana. Palataan ensi viikolla asiaan ja toivottavasti reissukuvien kera!

Black 1.jpg

Black 2.jpg

Black 3.jpg

Black 4.jpg

Black 5.jpg

Hattu: Ellos

Takki: edc (Ellos)

Mekko: jay jays (kierrätyksestä)

Poolo: Benetton (kierrätyksestä)

Saappaat: Tamaris

Laukku: h&m

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *