Blue, blue friday.

Yleensä perjantait ovat mukavia päiviä, vaikka harvoin se minulle tarkoittaa vapaiden alkamista. Silti perjantaisin vallitsee usein mukava fiilis ja viikonloppu nyt vaan on viikonloppu, vaikka töissäkin olisi.

Jostain syystä tänään vallitsee kuitenkin normi perjantain fiiliksen sijasta sininen fiilis. Se tarkoittaa kuvissa olevien vaatteiden lisäksi mielialaa. Sininen fiilis ei tarkoita masennusta tai kiukkua. Enemmän se on olotila, jossa on kaikkensa antanut ja silti palikat ei mene omille paikoilleen. Väsyttää armottomasti ja maailma näyttäytyy ongelmien verkostona. Sinisenä päivänä kannattaa istua alas ja rauhoittua. Silloin tarvitaan teemukia ja ystävän kanssa höpöttelyä tai sitten omaa rauhaa hyvän kirjan parissa. Myös englantilainen tv-sarja esim. Hercule Poirot helpottaa kummasti, varsinkin karkkipussin kera. 

Sininen fiilis on lievää alakuloa ja tuntemus maailman hallitsemattomuudesta. Se on jotain joka iskee aika ajoin varottamatta ja silloin on parasta olla armollinen itselleen ja ympäristölleen tai tunne kehittyy joksikin hyvin epämukavaksi selkkaukseksi.

Sininen on myös yksi lempiväreistäni. Se ei ehkä sovi parhaiten minulle, sillä jostain syystä lämpimät värit saavat ihoni hehkumaan enemmän kuin kylmät. Olen kuitenkin aina rakastanut sinistä ja siksi vaatekaapistani löytyy tätä väriä jonkin verran. Näissä kuvissa päälläni on sininen poolo ja farkkuhame. Poolo on hankittu keväällä alennusmyynneistä Seppälästä ja hame on taas vaihteeksi kierrätyskeskus löytöjäni. Hame on jotain vanhaa tuotantoa merkistä päätellen, mutta hyvinkin ajankohtainen, jos on muotilehtiin ja blogeihin luottaminen. Myös stretchsaappaat ovat tehneet paluun, joten omat Tamariksen mustat saappaat tulevat varmasti kovaan käyttöön näin syksyllä. 

Asu on yksinkertainen, mutta kaulakoru antaa siihen vähän särmää. Olisin laittanut yhden ison roikkuvan hopeisen korun, mutta farkkuhameen keltakultaiset napit riitelivät sen kanssa, joten päädyin tuohon kuparisävyiseen koruun. Se ei pistänyt niin pahasti silmään.

Siniselle päivälle kävi oikein hyvin sininen asu. Toivottavasti teidän perjantaifiilis on jonkin muun värinen, ellei sitten sininen satu merkitsemään teille loistotunnelmaa. Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille!

 

DSC_0240[1].jpg

DSC_0237[1].jpg

DSC_0234[1].jpg

DSC_0225[1].jpg

DSC_0222[1].jpg

 

muoti paivan-tyyli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *