Culottes ja tekoturkki

Culottes housut eivät ole jääneet pois minunkaan kaapistani, eikä kovin monen muunkaan, jos muotilehtiä on uskominen. Onnistuinkin viime keväänä löytämään alennuksesta (Monki 8e) tuollaiset kirjavat culottes housut, joista tulikin viime kevään lempparipöksyni. Tosin vasta äsken tajusin, että olisikohan nuo tarkoitettu normaalijalkaisille housuhameeksi, kun minulle ne ovat aivan passelit culottes mitassa?!? 😀

Joka tapauksessa kovassa käytössä ne ovat olleet, mutta näin syksyllä jääneet kaappiin ehkä tuon keväisen värityksen vuoksi. Yhtenä päivänä kuitenkin päätin kokeilla niitä tummemman asun kanssa eli mustaan yhdistäen. Enää ne eivät näyttäneetkään niin keväisiltä, joten ihan hyvin niitä voi syksylläkin pitää. Sukkahousut vaan alle, niin ei nilkkoja palele.

Onhan se totta, etteivät ne näytä meillä töppöjalkaisilla yhtä tyylikkäiltä, kuin pitkäjalkaisilla, mutta ihan tarpeeksi kivoilta kuitenkin. Jotenkin tuo tämän syksyn hitti eli tekoturkistakki näytti niiden kanssa kivemmalta, kuin minkään muun kanssa aiemmin. Kohta voi tosin culottesit unohtaa kaappiin, jos sääennusteet pitävät paikkansa ja talvesta tulee jäätävä. Ensi keväänä ne voi sitten taas kaivaa esiin.  

Toivottavasti itse paistattelen tällä hetkellä auringon lämmössä, kun tämä postaus tulee teidän luettavaksi. Olemme siis koko perheen voimin syyslomareissulla ja siksi olen ajastanut pari postausta poissaoloni ajaksi. Mukavaa kuluvaa viikkoa kaikille!

culottes 1.jpg

culottes 2.jpg

culottes 3.jpg

culottes 4.jpg

culottes 5.jpg

Takki: h&m (kirppikseltä)

Huivi: Mummolta saatu

Poolo: Benetton (kierrätyksestä)

Culottesit: Monki (viime kevään alennusmyynneistä)

Kengät: Hilfiger Denim (kierrätyksestä)

Laukku: h&m

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *