Ei pöllömpi poolo

Tänä syksynä vaatekaupat ovat täynnä erilaisia poolopuseroita. Tai kai se on ihan joka syksyinen juttu, mutta nyt erityisesti löytyy monenlaista versiota tästä klassikosta. Useiden puseroiden rivistä katseeni osui  Lindexillä ihan tavalliseen puuvillaiseen peruspooloon. Siinä niitä oli monenlaisissa syksyisissä väreissä. Itse kävin vääntöä tämän viininpunaisen ja sinapinkeltaisen välillä. Päädyin sitten viininpunaiseen, joka on kai kauden trendivärejä. Hintakaan ei pätä huimannut: 14,95e, joten tämä lähti matkaan. Nyt on sitten syksyn uudet vaatteet (mitä tarvitsen) ostettu. Sitten vaan yhdistelemään kaapissa oleviin vanhoihin tai penkomaan kirppiksiä, jos siltä tuntuu.   

Ajatus oli yhdistää tuo poolo seitkytluvun tyyliin leveiden lahkeiden pariksi. Jostain syystä kuitenkin päivän asuksi poolon kanssa valikoitui nuo nilkat paljastavat Espritin farkut. Nuo farkuthan on varmaan tarkoitettu caprihousuiksi normaalipituisille, mutta tällaiselle minimittaiselle ne ovat muodikkaat nilkan paljastavat farkut. 😉

Nahkatakki taas on aina syksyn luottovaate ja yhdistyy luontevasti monenlaiseen asukokonaisuuteen. Nahkatakissa parasta on juuri sen monipuolisuus. Sen voi parittaa nykyään niin juhla-asujen kuin arkiasujenkin kanssa. Kun paljon puhutaan vaatteista, joita jokaiselta pitäisi kaapistaan löytyä, lasken nahkantakin juuri näihin vaatteisiin. Sillä on kuulkaa pelastettu monta asukriisiä ja tuotu särmää vähän tylsempiinkin asuihin!

Jalassa ovat yhdet omista luottonilkkureista. Nämä kaunokaiset löytyivät toissa syksynä kierrätyskeskuksesta kahdeksalla eurolla. Merkiltään ne ovat  Hilfiger Denim ja materiaaliltaan täyttä nahkaa. Ihan olivat iskemättömät, kun ne kotiini kannoin. Tässä oli taas hinta ja laatu kohillaan. Nämä ovat tukevat ja hyvät nilkkurit. Hieman on korkoa liikaa ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta kyllä niillä aina päivän tepastelee silloin tällöin. Myös nämä sopivat juhlamekon kuin farkkujenkin kanssa.

poolonahkatakki.jpg

poolo4.jpg

poolo3.jpg

poolo.jpg

poolo 2.jpg

                      Nahkatakki: Springfield (Madeira, lahjaksi saatu)

                      Poolo: Lindex (viime viikolla)  

                      Farkut: Esprit (kesällä laivalta)

                      Kengät: Hilfiger Denim (kierrätyskeskus)   

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *